• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omladinci Srpske nadigrali Selekciju novinara

Autor mondo.ba

Reprezentacija Republike Srpske do 21 godine savlada je Selekciju novinara 3:1 u revijalnoj utakmici u Etno selu "Stanišići", koja je odigrana u skopu "Dana fudbala".

 U-21 reprezentacija Republike Srpske pobijedila Selekciju novinara 3:1 Izvor: MONDO

U sklopu proslave rođendana Fudbalskog saveza Republike Srpske, U-21 reprezentacija RS i Selekcija novinara odigrale su revijalnu utakmicu na igralištu "Savo Milošević" u Etno selu "Stanišići", na kojoj su slavili mladi fudbaleri Republike Srpske 3:1.

Reprezentativci Srpske do 21 godine poveli su u 17. minutu autogolom Jovana Vujanića (Tekstilac), da bi Gedeon Guzina (Sutjeska) u 37. minutu Selekciji novinara donio izjednačenje.

Ipak, u nastavku meča mladi fudbaleri Srpske postigli su još dva gola. U 51. minutu Nebojša Stjepanović (Krupa) donio je novu prednost "domaćinu", a konačnih 3:1 postavio je fudbaler Tekstilca Dejan Gavrić petnaest minuta prije kraja meča.

"Bila je ovo veoma lijepa utakmica. Skupili smo sve što vrijedi u Republici Srpskoj. Bitno je da se utakmica odigrala i da je viđen dobar fudbal. Bilo je puno trenera i menadžera iz ekipa Premijer lige BiH, koji su sigurno imali šta da vide", rekao je Zoran Dragišić, koji je sa Igorom Jankovićem selektirao reprezentativce Srpske do 21. godine.

Selektorskom tandemu Selekcije novinara Slavoljub Bubanja - Čeda Matić pomagao je novinar RTRS-a Nemanja Babić, koji je takođe bio zadovoljan prikazanim u Etno selu "Stanišići".

"Uprkos porazu naše selekcije, zadovoljni smo prikazanim jer je rezultat bio u drugom planu. Vremenske prilike nisu nam išle na ruku, ali drago mi je što smo uspjeli da se okupimo i odigramo ovaj meč, u kojem su obje selekcije pokazale da Republika Srpska ne treba da brine za budućnost", naglasio je Babić.

Fudbalski savez Republike Srpske osnovan je 5. septembra 1992. godine, a u sklopu akcije "Dani fudbala" odigrane su brojne utakmice mlađih selekcija Srpske sa odgovarajućim rivalima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC