• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stouns i Hauard poklonili tri boda Svonsiju

Autor mondo.rs

"Karamele" nastavljaju se promenljivom igrom, dok je Svonsi pod novim trenerom ostvario važnu pobedu u borbi za opstanak.

Tim Roberta Martineza ove sezone nema toliko problema sa postizanjem golova, zbog sjajnog tandema Delofeu - Lukaku, ali se i te kako muči sa odbranom, što je u potpunosti potvrdila utakmica protiv Svonsija.

Labudovi su sa novim trenerom Frančeskom Gvidolinom, za koga neki igrači nisu ni čuli, izašli bez pritiska i odigrali solidnu utakmicu u kojoj su pobedu ostvarili pre svega zbog "gluposti" koje su pravili golman Tim Hauard i štoper Džon Stouns.

EVERTON - SVONSI 1:2 (1:2)

"Karamele" su bile konkretnije na početku utakmice, preko Muhameda Bešića su pogodili i stativu, ali kada je reprezentativac Bosne i Hercegovine seo na travu, i zatražio izmenu, bilo je jasno da će njegov tim izgubiti mnogo na agresivnosti i koncentraciji.

Upravo to se i desilo...

Pomalo komičan detalj iz 17. minuta kada je Džon Stouns poslao kratku loptu ka svom golmanu, a ovaj je loše procenio i čekao da "mu dođe u noge", što je iskoristio brzi Andre Aju, oteo loptu, da bi Hauard umesto lopte zakačio stopalo reprezentativca Gane.

Sudija nije imao šta drugo nego da pokaže na penal koji je školski izveo Gilfi Sigurdson.

Trenutak nade za Everton desio se deset minuta kasnije kada je Garet Beri probao petom posle kornera, a loptu u svoju mrežu sproveo Džek Kork. Gol za pobedu videli smo već u 34. minutu, a ponovo su u glavnim ulogama bili Hauard i Stouns, ali sa daleko manjom doze krivice.

Napad Stouka, koji je počeo igranjem rukom njihovog igrača, završio se tako što je lopta srećno stigla do Andre Ajua, a ovaj uz pomoć Stounsa, a i lošeg postavljanja Hauarda, uspeo da postigne svoj osmi gol u ovoj sezoni.

0:1 Sigurdson

1:1 Kork ag

1:2 Aju

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC