• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet ta zadnja loža…

Autor mondo.ba

Nesrećni Muhamed Bešić doživio je novu povredu zadnje lože, zbog čega ga očekuje nova pauza.

Na uvodnom meču sezone protiv Čelsija, bh. reprezentativac u redovima Evertona Muhamed Bešić pretrpio je povredu zadnje lože, koja ga je odvojila sa terena tri mjeseca.

I samo što se vratio na teren i ustalio u prvoj postavi "karamela", ljubimca navijača liverpulskih plavaca zadesio je novi peh. Svega devet minuta proveo je na terenu u duelu sa Svonsijem (1:2), nakon čega je morao izaći iz igre zbog nove povrede.

Posljednja četiri meča u Premijeršipu, Bešić je odigrao svih 90 minuta i činilo se da je povreda prošlost. Ipak, prilikom jednog šuta, osjetio je bol, sjeo na travnjak i to je bio kraj.

Nakon kratkog dogovora sa fizioterapeutom Evertona, teškom mukom napustio je teren svjestan da je obnovio povredu zbog koje je pauzirao od septembra do decembra prošle godine.

Not a great start at Goodison. It's 1-0 to Swansea after Sigurdsson's 17th-minute penalty. Add to that an early substitution for Muhamed Mo Bešić who looked to be injured. We'll need a good response now - COYB!

Posted by Everton Football Club on недеља 24. јануар 2016.


Težina Bešićeve povrede trebalo bi da bude poznata u narednim danima, kada će biti odrađene detaljne pretrage. Prema nezvaničnim informacijama sa "Gudisona", bh. reprezentativca očekuje pauza od mjesec dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC