• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sredojević: Parirali smo Želji koliko smo mogli

Autor mondo.ba

Borče Sredojević, trener banjalučkog Borca, istakao je nakon poraza njegovog tima od Željezničara da je tim s Grbavice zasluženo prošao u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

 Trenrer Borca čestitao Želji na pobjedi Izvor: MONDO/Samir Cacan

“Čestitam Željezničaru na pobjedi i prolasku dalje. Mislim da je bila dinamična utakmica puna htijenja i zalaganja s obje strane. Mi smo parirali koliko smo mogli u ovoj utakmici. Mislim da ima određenog pomaka u igri i disciplini. Međutim, određene taktičke greške su vidljive i na ovoj utakmici. Moramo ispraviti i koncentraciju kod određenih igrača", kazao je Sredojević nakon susreta protiv sarajevskog tima.

U narednom kolu fudbalere Borca očekuje gostovanje kod Travnika, ekipe koja se također bori za opstanak. Da li je ovo ključna utakmica za banjalučki klub, Sredojević kaže: “Sve su ključne utakmice koje nas očekuju. Ona ekipa koja bude psihološki stabilnija će biti u blagoj prednosti. Da li je ova utakmica ključna, vidjećemo. Fudbal je nepredvidljiv. Nadam se da prije svega pokažemo dobru igru nakon čega se možemo nadati dobrom rezultatu.”

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Ispred domaćeg sastava medijima se obratio Elvis Karić, pomoćnik Edisa Mulalića, koji je istakao da je utakmica bila teška, ali da je Željo zasluženo prošao u polufinale.

“Možemo da budemo zadovoljni rezultatom, mada ima i stvari s kojima nismo zadovoljni. Najvažnije da smo uspjeli da odmorimo par igrača pred ovu vrlo bitnu utakmicu u Tuzli, a na kraju smo i pobijedili”, kazao je Karić.

Željezničar je ove godine upisao sve pobjede, ali ih već narednog vikenda Željezničar očekuje teško gostovanje kod Slobode.

Mi smo Željezničar i svaku utakmicu idemo na pobjedu. Mi u Tuzlu idemo da osvojimo tri boda i daćemo sve od sebe da to napravimo. Međutim, tu se pita i protivnik. Sloboda je u fenomenalnoj seriji i euforiji. Nadam se da ćemo u Tuzli nastaviti naš niz”, kazao je Karić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC