• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dan D" za Čelik

Autor mondo.ba

Sjednica Skupštine zeničkog Čelika biće održana danas (18 časova), a na njoj bi trebalo da bude usvojen novi Statut kluba, te izabrani novi članovi Upravnog odbora, te novi predsjednik.

Izuzetno bitna sjednica Skupštine Čelika iz Zenice biće održana danas od 18 časova.

Klub sa "Bilinog polja" trebalo bi da dobije novi Statut, te da budu izabrani novi članovi Upravnog odbora, kao i novi predsjednik, te Tehnički odbor.

Zenički gigant, koji ove godine proslavlja 72. rođendan, nalazi se u nikad težoj situaciji, sa milionskim dugovanjima, tako da je današnja Skupština označena ka "Dan D" za Čelik, što je potvrdio i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

SKROMNA JESEN

Čelik je jesenji dio sezone u Premijer ligi BiH okončao na katastrofalnom pretposljednjem mjestu, sa svega devet bodova iz 18 utakmica, koliko ima i "fenjeraš" Olimpik, pa ga u drugom dijelu prvenstva očekuje grčevita borba za opstanak.

"Kao građanin Zenice, navijač Čelika i bivši predsjednik ovog kluba, smatram da je predloženo rješenje depolitizacije kluba kroz članski model put kojim treba ići, jer su to tražili građani ovog grada, koji imaju najveće pravo na to. I ja sam bio na februarskim protestima i osjetio sam tu snagu, koja stoji za promjene u Čeliku, te je sasvim logično da se tom novom sistemu rada i novim ljudima pruži šansa. Čeliku treba novi statut", poručio je Kasumović, a prenosi "Dnevni avaz".

Navijači Čelika najavili su okupljanje uoči Skupštine pred stadionom "Bilino polje". Kao što je poznato, pristalice zeničkog kluba već godinama ne dolaze na utakmice, a nadaju se da će se stvari uskoro promijeniti na bolje.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC