• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đibril Sise se okreće muzici, modi i pisanju!

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac Francuske i definitivno odlučio da se ne vraća na fudbalski teren. Ubuduće ćemo ga gledati za miksetom i na modnim pistama.

Đibril Sise, osvajač Kupa Francuske 2003. sa Okserom i Kupa konfederacija iste godine sa reprezentacijom Francuske, Lige šampiona 2005. i FA kupa 2006. sa Liverpulom i "duple krune" u Grčkoj 2010. sa Panatinaikosom, objavio je da se definitivno više neće vraćati na fudbalski teren.

Francuski napadač, prepoznatljiv po brojnim tetovažama i čestim promenama frizure, nije igrao još od oktobra 2015, ali je konačnu odluku doneo tek sada.

Za "Yahoo sport", Sise je otkrio čemu će se posvetiti u budućnosti.

"Voleo sam da budem fudbaler. Lopta je do sada bila ceo moj život, ali vreme je da priznam da je došao kraj. Ubuduće ću se sa istom strašću posvetiti muzici, modi i pisanju za 'Yahoo sport'", najavio je 35-godišnji Francuz.

"Svim srcem ću se posvetiti karijeri di-džeja, producenta i savetnika, kao i razvoju moje modne marke. Hvala svima na podršci, avantura se nastavlja i novi život počinje. Lav nikada ne umire", dodao je Sise.

Profesionalnu karijeru bivši napadač počeo je u Okseru, a zatim je igrao za Liverpul, Olimpik Marsej, Sanderlend, Panatinaikos, Lacio, Kvins Park Rendžers, Al Garafu, Kuban, Bastiju i francuskog niželigaša Sen Pjeroi, u kojem je završio karijeru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC