• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinar nije ni završio pitanje, a Venger pobeže!

Autor mondo.rs

Vrlo neobična izjava Arsena Vengera nakon poraza u derbiju severnog Londona od Totenhema.

Poslednji put kada je Totenhem završio ispred Arsenala na tabeli Premijer lige - Arsen Venger nije bio menadžer "tobdžija", nije postojao ni Windows 98, a Ajaks je bio šampion Evrope.

Međutim, tačno 22 godine kasnije - "pevci" će biti ispred svog gradskog rivala.

Bilo je to poznato daleko pre ovog 35. kola elitnog ranga engleskog fudbala, ali je sve "začinjeno" i pobedom domaćina na "Vajt Hart Lejnu" golovima Delea Alija i Harija Kejna koji su u tri minuta "srušili" Arsenal i poručili mu da će teško i do Lige šampiona.

Totenhem je i dalje drugi (77) i još sanja šampionski san i da će se Čelsi nekako okliznuti u poslednje četiri utakmice prvenstva, dok je Arsenal tek šesti sa 60 bodova.

Zbog jedne od najlošijih sezona "tobdžija" mnogo se priča o odlasku Arsena Vengera koji je, "potrošio" sve kredite kod pojedinih navijača i uopšte nije dobra atmosfera oko kluba, a idealna prilika za tako nešto bila je posle ovakve predstave njegove ekipe tokom koje se on najčešće držao za glavu, a novinar nije ni stigao da završi pitanje.

Razgovaravši sa Vengerom posle meča on je krenuo da postavi pitanje koje se tiče planova francuskog stručnjaka u narednoj sezoni, ali je Venger izjurio iz "sobe".

Ovako je to izgledalo... (pred kraj snimka)

Venger
Izvor: YouTube


Navodno je Venger objasnio svoj odlazak time što mu je to pitanje postavljeno "sto puta".

Dok je još bio raspoložen za priču poručio je da je Totenhem u potpunosti zaslužio pobedu i da je meč bio rešen posle penala Kejna.

"To je uticalo na nas i oni su delovali najopasnije do tada...Nismo stvorili dovoljno šansi, a uprkos tome što smo imali želju - nešto je nedostajalo, ali ne znam šta", kazao je kratko Venger.

Na pitanje šta misli o tome što će gradski rival biti ispred njih, odgovorio je odsečno.

"Svaka im čast, ali kada se počinje sezona cilj nije da budeš ispred Spursa, nego da osvojiš tituluTo su uspeli jednom u dvadeset godina. I matematika kaže da mora jednom da se desi. Mi nismo ssrećni zbog toga, ali se nikada nećemo porediti sa Spursima", zaključio je Venger pre nego je "zbrisao".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC