• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Janković za MONDO: Šalimov? Nema šanse...

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Danas se u banjalučkim medijima pojavila informacija da Igor Šalimov dolazi na klupu Borca. Igor Janković odlučno DEMANTUJE ove natpise i najavljuje mogućnost ostanaka na klupi u proljećnom dijelu sezone.

 Igor Janković o dolasku Igora Šalimova u Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Igor Šalimov, trener koji je u prethodnom periodu vodio ruski Krasnodar u nastavku premijerligaške sezone vodiće banjalučki Borac, objavio je “EuroBlic”.

Povodom ove informacije kontaktirali smo "šefa" sportskog sektora FK Borac koji je izrazio razočarenje što se ovim i sličnim netačnim informacijama pokušava podići tiraž.

"Ta informacija je apsolutno netačna i nema ni grama istine u tome. Sa 100 odsto sigurnosti vam garantujem da Igor Šalimov neće biti trener Borca. Klubu jesu ponuđeni treneri iz Rusije ali ih mi nećemo kontaktirati. Prosto ne mogu da vjerujem da se takve stvari pišu", rekao je Igor Janković i dodao:

"Iskreno da vam kažem postoji dosta realna mogućnost da ja ostanem na klupi Borca, ali to zavisi od mog statusa u reprezentaciji BiH gdje radim kao trener. Odluke nećemo donosti preko noći već želimo da uradimo najbolje za klub i dobro ćemo razmisliti, a ne kao ranije donijeti odluku pa se onda hvatati za glavu. Izabraćemo najbolje moguće rješenje za klub".

Ekipa Borca u petak će zvanično biti jača i za četiri nova igrača. Mahir Karić dolazi iz Viteza, Armin Mahović iz sarajevskog Olimpika, Stefan Dujaković se vraća u svoj matični klub iz Jedinstva iz Žeravice, dok bivši igrač banjalučkog Željezničara Danijel Majkić dolazi iz Sandvikensa (Švedska ).

"Sa njima je sve dogovoreno i planirano je da ih u petak predstavimo i da potpišu ugovore. Moguće je da neko od njih ne bude tu u petak na predstavljanju, ali su sa njima svi uslovi dogovoreni i to su zasad naša pojačanja za proljećni dio sezone", zaključio je u razgovoru za MONDO Igor Janković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

PFC

Ovo je jos nisam čuo.. Da neko napusti Krasnodar i milionski ugovor da dodje u Borac. Zalosno..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC