• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK: U River Plati seksualno zlostavljani dečaci?!

Autor mondo.rs

Nevladina organizacija u Argentini tužila je čuveni klub zbog informacije da su tri maloletnika seksualno zlostavljana u periodu od 2004. do 2011. godine

 Rivar Plata zlostavljani dječaci Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Fudbalski klub River Plata saopštio je da će sarađivati sa vlastima nakon što je jedna nevladina organizacija objavila da su maloletne osobe seksualno zlostavljane u mlađim kategorijama tog čuvenog kluba.

Asocijacija za žrtve silovanja AVIVI uloužila je i zvaničnu tužbu lokalnom tužiocu navodeći da su tri maloletnika navodno zlostavljana u periodu od 2004. do 2011. godine, prenosi AP.

Argentinski list "La nasion" naveo je da se žalba zasniva na informaciji neimenovanog lekara koji je nekoliko godina radio u klubu.

Mediji navode da je već šest osoba uhapšeno, uključujući i sudiju Martina Bustosa, službenika zaduženog za odnose sa javnošću i organizatora turnira za mlade.

Fudbalski klub je u saopštenju naveo da će se zvaničnici River Plate pojaviti pred tužiocem da bi dobili uvid u sve aspekte tužbe, kao i da će vlastima i tužiteljima pružiti sve elemente koji su na raspolaganju, kako bi se razjasnila situacija.

River Plata je jedan od dva najpoznatija argentinska fudbalska kluba iz koga su potekli mnogi svetski čuveni fudbaleri, a rivalstvo sa klubom Boka Juniors poznato je širom sveta. River Plata je osvojila rekornih 36 titula prvaka Argentine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC