• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci po stotinu, Rus nijedan pas za 75 minuta!

Autor mondo.rs

Vladimir Granat nije uspeo NIJEDNOM da pošalje tačno dodavanje za svoje saigrače protiv Španije, ali je četvrtfinalista Mundijala.

Statistika je na strani Španije, ali Rusi su u četvrtfinalu Mundijala!

"Zbornaja" je priredila veliko iznenađenje izbacivši šampiona sveta iz 2014. godine na svom "Lužnjikiju", posle boljeg izvođenja penala, u meču u kom su ruski navijači 120 minuta strepeli od Španije koja je sve vreme bila pred golom i držala loptu u svom posedu 80% vremena.

Ali, ni to im nije bilo dovoljno...


Nije im bilo dovoljno ni čak 1006 kompletiranih dodavanja od 1114 pokušanih pošto su nedovoljno često ulazili u "gol šanse" i jedini pogodak su dali preko Sergeja Ignaševića koji je smestio loptu u sopstvenu mrežu. Posle greške Đerara Pikea na drugoj strani, i penala za Ruse, domaćin Mundijala odlučio se da čuva 1:1 i na kraju ih sačuvao...

Bili su frustrirani Španci u "kruženju" oko gola Akinfejeva, pa su tako Ramos, Koke, Alba, Isko i Pike imali preko stotinu dodavanja, Rusi tek 290!

"Apsolutni šampion" susreta bio je odbrambeni fudbaler Vladimir Granat koji je ušao na poluvremenu umesto Jurija Žirkova i za narednih 75 minuta na terenu nije kompletirao nijedno dodavanje - od ukupno pet pokušaja!


Ipak, za razliku od Španaca, Granat se fokusirao isključivo na odbranu svog gola i "ispucavanja lopti", nije se opterećivao "zidanjem igre" iz zadnje linije, a na kraju se i radovao.

Fudbaler Rubina iz Kazanja koji je nasmejao sve statističare ove večeri - biće nasmejan zbog toga što je Rusija u četvrtfinalu Mundijala i verovatno će i u narednom meču, ma ko bio protivnik, biti usredsređen na slične stvari.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC