• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Koljić odlazi nakon ove utakmice

Autor mondo.ba

"Najvjerovatnije odlazi nakon ove utakmice. Je li ovaj gol njegov najbolji poklon klubu? Dao nam je on mnogo poklona, ali eto - neka bude da je ovaj najbolji", rekao je Branislav.

Željo je bio dosta bolji tim u prvom dijelu susreta i na odmor otišao sa zasluženom prednošću koju mu je donio Sulejman Krpić, ali je Krupa sredinom nastavka ipak došla do izjednačenja osmim pogotkom Elvira Koljića ove sezone, a da nije bilo herojskih intervencija Vedrana Kjosevskog mogla je i do cijelog plijena.

Dujaković i Crnov su finišu meča bili blizu da Krupi donesu velika tri boda, ali je ipak ostalo 1:1 sa kojih trener gostiju Branislav Krunić nije nezadovoljan.

"U prvom dijelu nismo odigrali baš na nivou, ali smo u drugom bili odlični. Zasluženo kući nosimo bod, a ne bi bilo nezasluženo ni da smo osvojili sva tri", rekao je Krunić, koji se dotakao i odlaska Elvira Koljića u belgijski Beveren gdje ga čeka doskorašnji saigrač Aleksandar Vukotić.

"Najvjerovatnije odlazi nakon ove utakmice. Je li ovaj gol njegov najbolji poklon klubu? Dao nam je on mnogo poklona, ali eto - neka bude da je ovaj najbolji".

Izvor: MONDO

Domaći navijači su nakon vodećeg gola Sulejmana Krpića ovacijama pozdravili trenera Milomira Odovića koji nije bio zadovoljan prevelikim brojem grešaka koje su napravili njegovi fudbaleri. Nekima je "zamjerio" i zalaganje...

"Znali smo da je Krupa odlična ekipa, pravili smo greške i na kraju dozvolili da nam zabiju. Strijelac kakav je Koljić to ne propušta, a bilo je niz grešaka. Možda je i do mene jer sam mislio da neki igrači mogu okrenuti stvari, a situacija je sada jasnija. Raduje me što je najmlađi igrač u veznoj liniji bio daleko najbolji, tako se bori za Željin dres."Hajdarević je mlad, ali je pokazao dobar pristup. Ova utakmica mi je mnogo pokazala, moramo izvući pouke. Moraćemo dovesti par novih igrača, a neke pustiti da idu", istakao je šef struke "Plavih".

Željezničar je ovim remijem lidersku poziciju na tabeli Premijer lige BiH prepustio gradskom rivalu Sarajevu dok je Krupa na šestom mjestu sa 10 bodova iz sedam utakmica.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC