• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nije iznenađenje da Čelik pobijedi na 'Grbavici'"

Autori mondo.ba Autori Fena

Čelik je u posljednja dva kola osvojio četiri boda, a subotnjim trijumfom u 12. kolu Premijer lige BiH na "Bilinom polju" protiv Krupe (3:1) prekinuo je i niz od pet prvenstvenih utakmica bez pobjede.

  Sada s puno više optimizma dočekuje gostovanje u petak kod sarajevskog Željezničara, kojeg su u drugom kolu savladali u Zenici s 1:0, nakon čega se sarajevski klub razišao s trenerom Slobodanom Krčmarevićem.

POVEZANE VIJESTI

"Igramo protiv jednog od najjačih klubova, kojeg jako poštujemo, ali opet želimo uraditi samo ono što je do nas. Njima se mogu dešavati određene krize, to se velikim klubovima događa. I mi smo imali poteškoća i krizu, ali naš tim dolazi sebi i ponovo igramo dobro", rekao je trener Čelika Adnan Ornek i dodao kako ih u petak očekuje težak, ali nada se i dobar meč za njegov tim.

"Liga je izjednačena i ako mi i pobijedimo, to neće biti iznenađenje. Nama su i dalje povrijeđeni Marin Jurina i Fenan Salčinović, a iz istog je razloga upitan i Ivan Livaja. Međutim, nadamo se da će on moći igrati, ali o tome ćemo odluku donijeti tek sutra".

Ornek je najavio da će nakon prvenstvene pauze, koja slijedi nakon ovog meča, on i dvojica Senegalaca, Musa Marone i Faustin Sengoru, dobiti potrebne radne dozvole te u nastavku sezone biti na terenu.

"Nadamo se da ćemo do zime skupiti što više bodova, a onda bismo doveli još četiri-pet novih igrača. Želimo ovu sezonu iskoristiti što bolje da se naviknemo na pobjede te da već iduće jurišamo i na vrh tabele", istakao je Ornek.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC