• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi na Tušnju, prvi za Tuzla siti

Autor mondo.ba

U okviru 15. kola Premijer lige BiH, na Tušnju su danas ekipe Slobode i Tuzla sitija podijelile bodove odigravši 1:1 (1:0).

U slabom prvom poluvremenu, Sloboda je imala više od igre i u tom periodu mogla je postići pogodak u 18. minuti, kada je iz dobre prilike Husejinović loptu poslao pokraj stative.

Mreža se, ipak, zatresla u 23. minuti kada je Baraban prošao po desnoj strani, a zatim je sjajno poslao loptu lijevo do Vidovića koji je akciju dobro pratio, stigao je do lopte prije golmana Fejzića, i poslao je u mrežu - 1:0.

Na početku drugog poluvremena Husejinović je ponovo bio u prilici da postigne pogodak, ali je ovoga puta odlično reagovao Fejzić spriječivši da domaći tim poveća vodstvo.

Igrači Tuzla sitija izjednačili su u 62. minuti, nakon kornera. Lopta je u gužvi izbijena na desnu stranu gdje je prihvatio Ubiparip, a zatim je precizno šutirao, pronašavši uski prolaz do mreže kroz gužvu - 1:1.

Do kraja susreta rezultat se nije promijenio, a zadovoljniji su bili igrač Tuzla sitija, kojima je ovo prvi susret u službenim nastupima protiv Slobode u kojima nisu poraženi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC