• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko dogovorio uslove sa Vest Hemom?

Autor mondo.ba

Kapiten Bosne i Hercegovine Edin Džeko već je dogovorio uslove prelaska iz Rome u Vest Hem junajted, ali u rimskom klubu zahtijevaju odštetu od 20 miliona evra, prenijeli su italijanski mediji.

Kako sada stoje stvari, Edin Džeko se vraća na "Ostrvo".

Džeko će vjerovatno ovog ljeta da napusti "Olimpiko" s obzirom da mu naredne sezone ističe ugovor i prema tvrdnjama medija na "Čizmi", Roma je odredila cijenu od 20 miliona evra za njegov transfer.

Ranije su pominjani brojni klubovi koji bi rado vidjeli Džeku u svojim redovima, ali kako tvrdi "Il Tempo" iz Rima, najbliži je londonski Vest Hem junajted.

Navodno je Džeko već dogovorio uslove prelaska jer su "čekićari" spremni da naredne dvije sezone plaćaju kapitenu "zmajeva" iznos koji godišnje zarađuje u Romi. A to je po sezoni, 4.5 miliona evra.

Prepreka prelaska u londonski klub je naravno "vučica", koja je prvobitnu ponudu odbila i neće pristati na manji iznos od pomenutih 20 miliona evra.

Nedavno je Edina i list "Independent" uvrstio među Top 100 najboljih igrača u istoriji engleske Premijer lige, gdje je sa Mančester sitijem osvojio titulu prije prelaska 2015. godine u "vječni grad" za sumu od 15 miliona evra. U Engleskoj je osvojio dva šampionska pehara (2011/12, 2013/14), FA kup (2010/11), Liga kup (2013/14) i Komjuniti šild (2012).

Dao je gol u pobjedi nad Kvins Park Rendžersom (3:2) u posljednjem kolu sezone 2011/12 koji je Sitiju donio prvu titulu šampiona nakon "posta" od 44 godine.

Ove sezone u dresu Rimljana, Džeko je postigao, za njega skromnih, 12 pogodaka na 32 meča u Seriji A, Ligi šampiona i Kopa Italiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC