• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krivokapić: Pohvalio sam Zvezdu, ali zašto izvrćete?

Autor mondo.rs

"Neko je pre utakmice preokrenuo moje reči, što nije bilo baš prijatno", kazao je Radovan Krivokapić nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde (5:0).

 Radovan Krivokapić: Pohvalio sam Zvezdu, ali zašto izvrćete? Vojvodina Crvena zvezda 0:5 Izvor: MN PRESS

Navijači Vojvodine nisu bili zadovoljni zbog količine "lepih reči" koje su stigle na račun Crvene zvezde od njihovog trenera Radovana Krivokapića, koji je više puta naglasio da su "vrh domaćeg i regionalnog fudbala" i da su u ovom trenutku daleko ispred Novosađana.

To se ujedno videlo i na današnjoj utakmici u kojoj je Crvena zvezda bez ikakvih problema slavila 5:0 (2:0), golovima Pavkova, Vukanovića, Bena i Joveljića, dvostrukog strelca.

Vladan Milojević je pohvalio mlade igrače Vojvodine i kazao da njegov kolega Radovan Krivokapić radi dobar posao, dok se trener "stare dame" na početku konferencije za medije kiselo nasmejao i naveo da treba da čestita Crvenoj zvezdi, ali da "ne sme da pretera".

"Neko je pre utakmice preokrenuo moje reči, što nije bilo baš prijatno. Ljudi, bavite se sobom i slušajte dobro šta se kaže, a ne da se izvrću reči. Tokom prethodna dva-tri dana, dobijao sam razne poruke, pa i pitanje da li sam vojvodinaš ili nisam. O tome ne bih pričao previše, već ću samo kratko reći svaka čast Crvenoj zvezdi", počeo je Krivokapić svoje izlaganje.

I onda se okrenuo fudbalu...

"Danas ste videli jednu mladu ekipu, koja je opet dala sve od sebe u ovom trenutku, što smo i najavljivali posle ostvarivanja našeg primarnog cilja i plasmana u plej-of, koji je za Vojvodinu trenutno kao borba za Ligu šampiona", dodao je on.

Trener Vojvodine je kazao i da je Crvena zvezda pokazala nivo fudbala "kome nisu mogli da pariraju", iako je bilo par trenutaka u kojima su "mogli da kazne njihovu opuštenost".

Ipak, nisu uspeli u tome i ubedljivo su poraženi...

"Međutim, odlika velikih ekipa jeste da iskoriste svoju prvu šansu, kao što su to danas oni uradili, a mi nažalost nismo. Ovo je još jedna utakmica u nizu iz koje treba da izvučemo pouke, izađemo jači iz svega i naravno, spremamo se za narednu sezonu".

Inače, "sporna izjava" o kojoj je Radovan Krivokapić govorio desila se nakon poraza na gostovanju u Lučanima (3:1), kada se trener Vojvodine dotakao i meča sa Zvezdom.

Od 2:20 na ovom snimku.

Krivokapić
Izvor: YouTube/SuperLiga

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC