• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za navijače BiH: Kako do ulaznica i koliko koštaju

Autori mondo.ba Autori Fena

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu dostaviti svoje prijave za određeni broj ulaznica, najkasnije do 20. maja, putem e-mail adresa: [email protected] i [email protected], saopšteno je iz bh. Saveza.

 Za navijače BiH: Kako do ulaznica i koliko koštaju za Finsku i Italiju Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za EURO 2020 nastavlja 8. juna utakmicom protiv Finske u Tampereu, a za taj meč je za navijače BiH rezervisano 800 ulaznica, po cijeni od 28 evra.

Fudbalska asocijacija Finske neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je FS BiH jedini ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Za utakmicu u Torinu protiv Italije, koja je na rasporedu 11. juna, za navijače "zmajeva" rezervisano je 2.099 ulaznica za gostujući sektor stadiona Juventusa.Cijena pojedinačne ulaznice je 20 evra, a jedini ovlašten i nadležan za prodaju je FS BiH.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu dostaviti svoje prijave za određeni broj ulaznica, najkasnije do 20. maja, putem e-mail adresa: [email protected] i [email protected], saopšteno je iz Saveza.

Pojedinačno se može aplicirati za najviše dvije ulaznice, uz dostavljanje fotokopije identifikacionih dokumenata (pasoša) svih aplikanata, s adresom prebivališta i datumom rođenja.

Organizovana grupa može aplicirati za više od dvije ulaznice, s tim što putem e-maila treba dostaviti fotokopiju identifikacionih dokumenata (pasoša) svih navijača/putnika sa datumima rođenja i mjestom prebivališta, kao i informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Finskoj, odnosno Italiji, preciziraju iz Saveza.

U skladu s odredbama italijanskog zakona na svakoj ulaznici mora nalaziti ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja i nacionalnost. Provjerom ličnih dokumenata na ulazu stadiona će biti izvršena identifikacija donosioca ulaznice sa napisanim podacima te neće biti moguć ulazak na stadion ukoliko se podaci ne budu slagali.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC