• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko i Kolarov u paketu stižu u Inter?

Autor mondo.ba

Kapiteni selecija Bosne i Hercegovine i Srbije, Edin Džeko i Aleksandar Kolarov, od naredne sezone bi mogli ostati zajedno i to u dresu milanskog Intera.

Italijanski mediji prenose da je centarfor Rome Edin Džeko dogovorio sve uslove oko prelaska u Inter i da je preostalo još da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja. U pitanju je suma između 12 i 20 miliona evra, a Edin bi trebao da stavi paraf do 30. juna na trogodišnji ugovor sa "neroazurima".

Ali, kako stvari stoje, na "Meacu" neće preseliti sam već u društvu velikog prijatelja iz Srbije, Aleksandra Kolarova, s kojim je zajedno igrao i u Romi, ali i Mančester sitiju.

Prema tvrdnjama "Korijere delo Sporta", koju prenose tamošnji mediji, kapiten "orlova" je osim Džeke, takođe velika želja novog trenera Intera Antonija Kontea.

Italijanski list navodi da srpski defanzivac bi mogao da bude opcija po lijevoj strani ukoliko "aminuje" direktorski dvojac Đuzepe Marota i Pjero Osilio, ali njegov eventualni dolazak iz Rima ne bi značio i odlazak Ivana Perišića, jer hrvatskog reprezentativca Konte planira da koristi više u sredini u njegovoj 3-5-2 taktici.

Nešto slično ulozi koju je imao Samjuel Eto u vrijeme dok je pod vođstvom Žozea Murinja Inter osvojio "tripletu" 2010. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC