• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sliškovićev debi protiv Pepa: Kao bos po trnju!

Autor mondo.ba

"Građani" su zahvaljujući prvenstveno kapitenu Rahimu Sterlingu pokvarili debi Blaža Sliškovića na klupi honkoškog Kičija - 1:6 (0:3).

 Blaž Slišković debi Kiči - Mančester siti 1:6 Izvor: Samir Cacan/MONDO

Trofejni trener mostarskog Zrinjskog Blaž Slišković debitovao je u srijedu na klupi Kičija iz Hong Konga protiv Pepa Gvardiole i njegovog Mančester sitija! 

I prošao kao bos po trnju!

KIČI - MANČESTER SITI 1:6 (0:3)

Iako su Bakini izabranici bili autsajderi, što je u najavi priznao i sam Slišković, očekivalo se da će pružiti snažniji otpor favorizovanim Gvardiolinim zvijezdama.

Međutim, prema prikazanoj igri na stadionu "Hong Kong", engleski klub je već u prvih 45 minuta riješio pitanje pobjednika. Najprije je kapiten Sitija Rahim Sterling dva puta asistirao - najprije u 14. minutu Davidu Silvi, a potom u 40. minutu Liroju Saneu, da bi tri minuta kasnije sam zatresao mrežu Kičija - 0:3.

U nastavku, Sliškovićevi izabranici su poklekli u 55. minutu poslije odlične akcije Kevina De Brujnea koju je udarcem u suprotne rašlje završio ponovo Liroj Sane - 0:4.

Do kraja su "građani" malčice i povukli "ručnu", a Pep Gvardiola potpuno "promiješao" sastav izmjenama, pa su do posljednjeg sudijskog zvižduka tek u 80. minutu kompletirali "petardu" u mreži honkoške ekipe - 0:5.

Strijelac petog gola za Siti bio je "rezervista" Nabili Zubdi Tuazi, da bi u u 85. minutu Kiči uspio da postigne počasni, ali to nije bio kraj jer su "građani" golom Ikera Poza upisali i "šesticu" - za konačnih 1:6. 

Sliškovićev rival u srijedu Pep Gvardiola je upravo u Hong Kongu predstavio nagradu za najboljeg menadžera engleske Premijer lige za prethodnu sezonu.

GOLOVI

0:1 (Silva)

0:2 (Sane)

0:3 (Sterling)

0:4 (Sane)

0:5 (Tuazi)

1:6 (Pozo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC