• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac uložio velika sredstva, ali nadamo se"

Autor mondo.ba

Trener Zvijezde 09 Boris Savić vjeruje da će njegova ekipa protiv Borca popraviti utisak u u Banjaluci u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

  Semberski tim je na startu sezone primio pet komada u Ugljeviku od Tuzle siti (1:5) i pred sutrašnje gostovanje protiv crveno-plavih (subota, 20.30), trener Boris Savić očekuje da njegovi izabranici izbore povoljan rezultat. 

Iako ne spori da su Banjalučani u prednosti zbog početnog remija sa Željezničarom (0:0) na "Grbavici", ali i zbog "značajnih sredstava" koje su uložili u ekipu.

"Sutra igramo protiv ekipe Borca, koja je sigurno uložila velika sredstva i dovela velika pojačanja. U pitanju su provjereni igrači sa renomeom, igrali su u inostranim klubovima. U prvom kolu su odigrali neriješeno i sigurno na bazi tog pozitivnog rezultata dočekuju nas. Raduje me što će Gradski stadion biti dobro popunjen zbog povratka navijača, tako da je to još jedan dodatni motiv za našu mladu ekipu da se pokaže u pravom svjetlu i da pokaže da rezultat iz prve utakmice nije bio realan i ne oslikava ono što se dešavalo na samom terenu", rekao je Savić u najavi utakmice drugog kola šampionata BiH.

Biće ovo prvi međusobni duel dvije ekipe u najvišem rangu bh. fudbala, s obzirom da su Semberci u elitu ušli prošle godine, kada su Banjalučani morali da se presele u niži rang zbog nedobijanja licence.

 Izuzev Badare Bađija i Nemanje Matića, koji su povrijeđeni, nema kadrovskih problema pred gostovanje u Banjaluci.

"Nadam se povoljnom rezultatu i da ćemo odigrati onako kako bi trebalo da odigramo", podvukao je šef struke Zvijezde 09.

Meč između Borca i Zvijezde igra se u subotu u Banjaluci s početkom u 20.30 časova.

Borac predstavio novu opremu

Parovi 2. kola Premijer lige BiH

subota

Mladost - Željezničar (17:30)

Radnik - Tuzla siti (17:30)

Sloboda - Široki Brijeg (20:30)

Borac - Zvijezda 09 (20:30)

nedjelja

Zrinjski - Velež (20:00)

Čelik - Sarajevo (20:30)

TABELA: Tuzla siti 3, Mladost 3, Sloboda 3, Čelik 3, Sarajevo 3, Željezničar 1, Borac 1, Radnik 0, Zrinjski 0, Široki Brijeg 0, Velež 0, Zvijezda 09 0.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ajmo

Naravno na stadion ko god može. Ne mogu dočekati da vidim da li će i koga dovesti na mjestima štopera i napadača jer ako se tu pogodi mogla bi biti dobra sezona. S tim da smo malo stješnjeni jer nemam više pravo na strance tj. svaki novi neko od postojećih mora na tribinu, a u domaćoj punudi nema baš nešto što bi pravilo prevagu, barem ne na štoperskom mjestu, možda bi se mogao isčačkati napadač.

Vultures

Aj Borac...

Biće

Bice velika posjeta veceras. Narod se pozelio utakmica, Borac ima dobar tim. Samo da se ne izlije pred utakmicu neki prolom oblaka

STARI VULTURES

Svi na Borac, zbog pobjede!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC