• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Zvijezde 09: Apsolutno bolji od Borca!

Autor mondo.ba

Šef struke Zvijezde 09 Boris Savić smatra da njegov tim nije zaslužio poraz u Banjaluci u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Boris Savić poslije Borac - Zvijezda 09 1:0 Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac je savladao sembersku ekipu golom Stojana Vranješa u subotu uveče na Gradskom stadionu (1:0), gdje je odličnu partiju prikazala gostujuća ekipa, ali kao i u slučaju debakla u Ugljeviku protiv Tuzle siti (1:5), nedostajala joj je završnica. 

"Utakmicu je odlučilo više detalja i to naših promašenih šansi. Stvorili smo večeras sedam-osam sjanih prilika, u prvom kolu (protiv Tuzle siti), pet-šest...Smatram da nismo zaslužili da izgubimo jer smo bili apsolutno bolji tim na terenu. Da li smo se zamjerili sreći, ona se zaslužuje, nadam se da će nam se vratiti. Ono što me raduje je naša igra večeras, mi smo tim koji hoće da se nadigrava, stvaramo prilike, a nadam se da će doći i realizacija", rekao je Savić poslije dvoboja.

Prema njegovim riječima, s obzirom da im je nedostajao najbolji napadač Badare Bađi, očekuje da će se u narednim mečevima večerašnji promašaji negdje vratiti.

"Nedostajao nam je centarfor Bađi koji je udarna igla i sigurno će biti jedan od najboljih napadača ove sezone. Uz njega kad se oporavi imaćemo šta da pokažemo i sigurno ćemo doći u situaciju da pogađamo šanse i bilježimo pobjede",dodao je trener semberskog tima.

"Minimalac" Borca vrijedan tri boda!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stole

Ovom dečku hvala na lijepim riječima prema Borcu u svim izjavama ovih dana. Jesu zaista bile su im linije bliže, izgledali su uigranije, rastrčanije, Borac je uzeo na suvo iskustvo i golmana Lučića koji je skinuo par mrtvih šansi. Gosti zaslužili barem bod. Takođe da momak prati Borac vidjelo se i po postavci igre jer je Borac na pripremama igrao očajno a najgore protiv Napretka iz Kruševca koji je vršio presing od prve minute, tako su i oni probali i uspjevali u dobrom dijelu da nas ovako neuigrane totalno poremete i učine bezopasnim

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC