• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Htjeli smo lepršavo, Savić: Borcu sve naj

Autor mondo.ba

Treneri Borca i Zvijezde 09, Branislav Krunić i Boris Savić, složili su se na konferenciji za štampu da se fudbal igra za golove i da su bodovi ipak najvažniji u meču drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Borac - Zvijezda 09 1:0, press konferencija Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Crveno-plavi su sinoć teškom mukom izvojevali pobjedu nad semberskim timom pogotkom Stojana Vranješa (1:0), koji je iskoristio grešku golmana Strahinje Manojlovića i glavom pogodio mrežu gostiju.

U prvom obraćanju nakon meča trener Boris Savić je naglasio da je Zvijezda 09 apsolutno bila bolja od Borca i nije zaslužila da izgubi na Gradskom stadionu, a svoj stav, doduše malo "upakovan" ponovio je i na konferenciji za novinare.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Čestitam Branislavu na pobjedi njegove ekipe, drago mi je zbog Borca, zbog kluba i grada što su se navijači vratili, da se dešavaju pozitivne stvari. Što se tiče same utakmice, ponovile su nam se stvari koje su se desile i u prvom kolu. Kao i tada i sada smo pri rezultatu 0:0 imali tri-četiri 'mrtve' šanse koje nismo iskoristili. I kako to u fudbalu obično biva, Borac je dao gol iz mislim jedinog udarca u prvom poluvremenu. Na žalost, loša komunikacija mojih igrača i Vranješ je pogodio. Smatram da nismo zaslužili da izgubimo, međutim, za prosutim mlijekom se ne plače. Idemo dalje, moramo da radimo, da treniramo jer smo mlada ekipa. I ovdje je igralo pet-šest momaka koji imaju 18, 19, 20 godina. Bili smo svjesni da je Borac bio pod pritiskom zbog euforije i da im neće biti lako. Ponavljam, nismo zaslužili da izgubimo, stvorili smo sedam ili osam izglednih šansi, a kad ne date gol iz takvih prilika, ovakav rezultat je neminovan. Borcu želim sve najbolje u nastavku kao i kolegi Kruniću da se izbori sa svime što se susrećemo u fudbalu u BiH. Nadam se da će Borac na kraju sezone biti u poziciji koja mu pripada", rekao je trener Zvijezde 09.

Trener Zvijezde 09: Apsolutno bolji od Borca!

Šef struke Banjalučana Branislav Krunić zahvalio se kolegi Savića na čestitkama.

"Za nas je ovo bila teška utakmica jer su najteži mečevi kad unaprijed imati upisana tri boda. Očekivali smo da ćemo igrati lepršavo i da ćemo dati najmanje tri gola, ali svaki protivnik dođe da pruži maksimalan otpor što je Zvijezda 09 i učinila. Od početka su imali cilj da odbrane gol, igrali su bez napadača, što je nama stvorilo probleme. Možda je to razlog što nisu dali gol jer su se u šansama nalazili igrači iz drugog plana. Znali smo da možemo postići pogodak iz prekida što smo i učinili. Oni su u prvom dijelu imali šanse koje nisu iskoristili, mi svoju jesmo, ali u drugom poluvremenu smo ušli dosta mirnije. Rekli smo da je pobjeda važna, bez obzira na razliku, nismo išli naprijed, loptu smo držali u sredini terena i mirno utakmicu priveli kraju. Vjerujem i zasluženo pobjedili", rekao je Krunić.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Prema njegovim riječima, zbog povratka "Lešinara" na tribine, njegov tim je imao dodatni pritisak.

"Navijači su nam dali podršku, ali isto tako imali smo veći pritisak zbog njih. Htjeli smo da pružimo lepršavu igru sa dosta pogodaka zbog njih i očekujem da će tako biti na sljedećim utakmicama. Nadam se da ćemo igrati bolje i lepršavije i postizati više pogodaka jer su oni naš 12. igrač".

Krunić: Borcu se pišu bodovi...

Krunić se složio na konstataciju novinara da je Borac još neuigran i da su crveno-plavi u izglednim situacijama opasnim po gol protivnika uvijek imali "potez više".

"Apsolutno se slažem i na tome moramo da radimo", podvukao je trener Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC