• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Degenek bek, Marin rezerva?

Autor mondo.rs

U svakoj liniji bar jedan znak pitanja. Čak i u špicu.

 Sastav-Crvene-zvezde-za-revans-protiv-Helsinkija-Marko-Marin-mozda-rezerva-Milos-Degenek-desni-bek Izvor: MN PRESS

/Od novinara MONDA u Helsinkiju Jovana Terzića/

Rezultat 2:0 iz beogradskog duela dozvoljava Crvenoj zvezdi da protiv Helsinkija u revanšu ne igra u grču i pod pritiskom pobjede.



To bi moglo da znači da će Vladan Milojević u srijedu u Finskoj (18 časova, TV Arena Sport 1) isprobati određene taktičke zamisli i igrače za očekivani dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Kopenhagenom.

Sigurno je da trener crveno-bijelih neće otkrivati sve karte, ali bar kada je Miloš Degenek u pitanju, mogao bi da ponovi ono što smo vidjeli prošle subote u prvenstvenom okršaju sa Radničkim iz Niša (2:0).

Povratnik u redove srpskog šampiona našao se na sebi nesvojstvenoj poziciji desnog beka, ali je kasnije i sam u razgovoru sa novinarima nagovijestio da bi opet mogao da dobije tu ulogu.

"Kada imamo loptu i napadamo, onda stojimo sa trojicom pozadi, a kada nemamo, onda sam bek. Tu sam da ispunjavam sve trenerove želje i zamisli", objasnio je reprezentativac Australije svoju poziciku protiv Nišlija.

Izvor: MN PRESS

Ukoliko, ipak, od starta bude na mjestu štopera, onda će se na klupu najvjerovatnije preseliti Srđan Babić, koji je u prethodnim utakmicama solidno odradio svoje zadatke, bez nekog skupo plaćenog kiksa, ali je opšti utisak da je Nemanja Milunović u ovom trenutku bolji i sigurniji.

U konkurenciji je i oporavljeni novajlija Radovan Pankov, ali je trenutno za evropske utakmice njegov najveći domet klupa za rezerve.

Tamo bi mogao da se nađe i najbolji igrač crveno-bijelih, Marko Marin.

Bivši reprezentativac Njemačke vratio se treninzima poslije kratke pauze zbog upale mišića, ali se očekuje da ga Milojević poštedi usljed povoljnog rezultata iz prve utakmice, da ne bi rizikovao povredu na vještačkoj travi koja i nije baš savršenog kvaliteta.

Marinov izostanak značio bi da će ulogu "plejmejkera" imati Mirko Ivanić, a na krilu naspram Bena igrati Milan Jevtović.

Povreda Branka Jovičića trebalo bi da poveća minutažu Hoseu Kanjasu, mada Španac još nije spreman za svih 90 minuta takmičarskog ritma, pa će vjerovatno igrati dok ne izdrži, osim ukoliko Milojević ne iznenadi šansom Milošu Vuliću ili Veljku Simiću.

Kada je riječ o špicu, tu takođe postoji neizvjesnost.

I Ričmond Boaći i Milan Pavkov dobro su ušli u sezonu i od starta hvataju golgeterski zalet, dok se Tomane još oporavlja. Kako i dalje postoji mogućnost da Pavkov napusti "Marakanu", logičnije je da Milojević onda razigrava Boaćija.

Vidjećemo uskoro šta je sve zamislio stručni štab Crvene zvezde, a po nama je očekivana startna postava: Borjan - Degenek, Milunović, Babić, Rodić - Jovičić, Kanjas - Jevtović, Ivanić, Ben - Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC