• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević upozorava: Helsinki nije bio pravi

Autor mondo.rs

Zvezdin trener ne želi euforiju pred revanš susret sa prvakom Finske, za koga kaže da je "talentovana ekipa, koja uvijek daje maksimum".

 Vladan-Milojevic-konferencija-pred-revans-Helsinki-Crvena-zvezda-Liga-sampiona-2019-kvalifikacije Izvor: MONDO/J. Terzić

/Od novinara MONDA iz Helsinkija Jovana Terzića/

Najteže je kada svi od tebe očekuju da bude najlakše.

Svjesni su toga u Crvenoj zvezdi pred revanš sa Helsinkijem u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom brane 2:0 iz beogradskog duela i žele da "ovjere" izlazak na megdan boljem iz dvomeča Kopenhagen - Nju Sejnts (prvi susret u Velsu završen rezultatom 2:0 za Dance).

Povoljan rezultat i mnogo bolja igra od rivala u prvoj utakmici nametnuli su crveno-bijelima ulogu apsolutnog favorita, a to je nešto što Vladan Milojević nikako ne voli.

"Nikada nisam opušten, niti to dozvoljavam igračima. To bi bilo pogubno. Došli smo da odigramo bez razmišljanja o prvom duelu. To je bilo samo prvo poluvrijeme. Helsinki je ekipa sa tradicijom, trofejima i sigurno nam neće biti lako. Vidjeli smo to i u Beogradu. Zato ćemo pristupiti revanšu kao da prva utakmica i nije igrana", istakao je Vladan Milojević na konferenciji za medije na Telia 5G areni.

Zvezdin trener dodao je da u srijedu od 18 časova (prenos na TV Arena Sport 1) očekuje drugačiji meč nego prije nedjelju dana.

"Ubijeđen sam da Helsinki u Beogradu nije bio 'pravi'. Uvijek je drugačije kada ekipa igra pred svojom publikom, a očekuju se pune tribine sutra. To je talentovana ekipa, koja uvijek daje maksimum".

O DARKU LAZOVIĆU

Bivši vezista Crvene zvezde mogao bi uskoro da se vrati iz Đenove, ali Milojević nije želio da priča na tu temu: "Nemam komentar, niti mislim da je vrijeme. Imamo dobar fond igrača i razmišljamo samo o utakmici", kratko je rekao.

Očekuje se da Zvezdini igrači diktiraju ritam, ali Milojević je upozorio da su na terenu dvije ekipe.

"Nikad ne zavisi samo od jednog tima. Mi ćemo se potruditi da uspostavimo našu igru, a vidjećemo šta će biti".

Po običaju, nije želio da otkriva detalje oko startne postave, iako mnoge zanima hoće li Marko Marin biti na terenu.

"Imao je mali problem sa mišićem, sada je sve kako treba, ali vidjećemo poslije treninga koji ćemo tim izvesti u revanšu", ostao je Milojević "zakopčan".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC