• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajkut zaradio četiri šava - Vrijedilo je!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Junak Borca u Bijeljini, Saša Kajkut, završio je meč protiv Radnika razbijene arkade, ali u izjavi za MONDO ističe da je ova žrtva vrijedna tri boda crveno-plavih.

 Saša Kajkut - razbijena arkada četiri šava Vrijedilo je za FK Borac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac u subotu je u Bijeljini osvojio važna tri boda u povratničkoj sezoni u Premijer ligi BIH.

Junak crveno-plavih bio je Saša Kajkut, iskusni napadač koji je ušao u drugom poluvremenu, a onda golom duboko u sudijskoj nadoknadi donio preokret i pobjedu Borcu.


"Iskoristio sam tih pola sata. Bilo je to na iskustvo, imao sam osjećaj da ispratim do kraja tu akciju u trenucima kada su svim igračima noge bile umorne. Bio je to danak teških vremenskih uslova. Desila se ta mala greškica defanzivca Radnika, iskoristio sam trenutak dekoncentracije i na našu sreću stigli smo do zaslužene pobjede", rekao je Kajkut za MONDO.

Prilikom postizanja pogotka on je zaradio udarac u glavu od golmana Kozića. Pukla je arkada, Kajkut je proslavio pobjedonosni gol krvave glave, a nakon svega zaradio i četiri šava.


"Proslavio sam gol krvave glave, ali nije bilo uzalud. Kada bih izabrao trenutak da moram da podnesem neku žrtvu za tri boda, to bi bilo ovako. Ni četiri šava nisu mnogo za voljeni klub, za tri boda, za Borac! Vrijedilo je", poručio je Kajkut.


Iskusni napadač bio je junak Borca, ali ogroman doprinos pobjedi dao je i njegov dugogodišnji saigrač Stojan Vranješ, koji je još jednom bio najveća prijetnja po protivnika.


"Stojan je još jednom pokazao da je pravi kad je najteže, opet je poturio leđa, izborio je taj penal i dao gol i do je bio vjetar u leđa svima nama za preokret".


Kajkut je dodao da važna pobjeda Borca i podsjetio na odlične partije Radnika na početku sezone.


"Ovo je važna pobjeda za nas. Svi znamo kako Radnik igra kući, uzimajući to u obzir i jako teške vremenske uslove koji su bili moramo biti presrećni. Radnik je odlično otvorio sezonu, igrao dobro utakmice u Evropi i to je isto pokazatelj koliko je ovo velika pobjeda. Mislim da smo zaslužili tri boda, bili smo u zaostatku, ali nije nas pokolebao rezultat sa poluvremena, ušli smo agresivno i pokazali da zaslužujemo trijumf", rekao je Kajkut.


On se na kraju zahvalio navijačima Borca, popularnim "Lešinarima", koji su u Bijeljini bili uz svoj klub.


"Svaka čast našim navijačima koji su došli u Bijeljinu po onakvom vremenu. Ponovo su uz nas, kako kod kuće tako i u gostima i njihova podrška pomogla nam je da dođemo do pobjede protiv Radnika, hvala svima i nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti sezonu", rekao je Kajkut.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igra

Sad je opasno. Drugi najlosiji tim lige nam stize u goste a mi nemamo ni igru ni iskristalisan tim. Protiv najlosije Zvijezde smo se jedva provukli. Borac mora napadati u talasima i davati golove inace cemo sve stvoreno prosuti vec u subotu. Neki igraci zasluzuju da pauziraju jedno kolo i da se posalju na mini kondicione pripreme jer ne mogu izdrzati ni pola sata.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC