• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ozil i Kolašinac između 2 bande, policija ih čuva 24/7!

Autor mondo.rs

Situacija je daleko ozbiljnija nego što se mislilo, sada su u čitavu priču upletene dvije londonske bande - jedna iz Sjevernog Londona, a druga koju čine istočnoevropski kriminalci.

Zaista je nevjerovatno bilo vidjeti kako Sead Kolašinac "golim rukama" zaustavlja dvojicu pljačkaša koji su krenuli na njegovog saigrača Mesuta Ozila, ali situacija je daleko ozbiljnija od onoga što se mislilo u prvi mah...

Bosanskohercegovački i njemački fudbaler propustili su meč Arsenala protiv Njukasla (1:0) ovog vikenda zbog bezbjednosnih razloga, a još se ne zna kad se vraćaju!

To je potvrdio i njihov trener Unai Emeri poslije utamice na "Sent Džejmsis parku" ne otkrivajući detalje iz slučaja, ali intriga su se, naravno, dokopali britanski tabloidi koji su prethodno javili da su napadači uhapšeni.

Navodno, Kolašinac i Ozil su pod stalnom policijskom pratnjom od ovog incidenta, a razlog za to jeste da se strahuje od novih napada na njih.

U pitanju je navodno "rat" londonskih bandi, jednih iz Sjevernog Londona koji su, opet navodno, upozorili igrače da će im "uzeti sve što imaju" - dok je u zaštitu igrača, još jednom navodno, stala istočnoevropska banda iz drugog dela glavnog grada.


Tokom prethodnih dana Kolašinac i Ozil dobili su nove prijetnje, vjerovatno i zbog medijske pažnje, pošto banda ne želi da bude ismijavana u javnosti...

Zbog toga je u njihovu zaštitu stala druga banda, a policija strahuje da bi moglo da dođe do nasilja i zato je Arsenalu savjetovano da igrače na neko vrijeme oslobodi obaveza u klubu, kako bi boravili u kućama pod policijskom zaštitom.

"The Sun" prenosi da situacija uopšte nije naivna i da je žena Seada Kolašinca, Bela, otputovala u Njemačku i rekla da se više neće vraćati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC