• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obistinile se slutnje, bez fudbala u Dvorovima

Autor mondo.ba

Duel trećeg kola Prve lige Republike Srpske između Sloge i brčanskog Jedinstva nije odigran.

Prethodnih dana, ali i mjeseci, pričalo se i pisalo o odustajanju Sloge iz Gornjeg Crnjelova od takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske, a ako je suditi po današnjim dešavanjima, sve smo bliže tome da prvoligaški karavan u nastavku sezone broji samo devet ekipa.

Naime, planirani duel trećeg kola Prve lige RS u Dvorovima između Sloge i brčanskog Jedinstva nije odigran, s obzirom da se niko od domaćih nije pojavio na stadionu.

Gosti iz Brčkog, kao i službena lica, pojavili su se u Dvorovima, čekali bilo kakvu informaciju iz tabora sloge do 17.45, a onda je delegat susreta Mile Spasojević mogao da konstatuje da susret neće biti odigran, te je odlučeno da svi prisutni napuste stadion.

"Utakmica nije odigrana zbog nedolaska službenih predstavnika kluba domaće ekipe FK Sloga, kao ni igrača na mjesto odigravanja utakmice (Dvorovi). Teren nije pripremljen za igru (nije obilježen). Službena lica i gostujuća ekipa bili smo do 17 sati i 45 minuta na mjestu za odigravanje utakmice i poslije toga smo svi zajedno napustili sportski objekat", napisao je, između ostalog, deleget iz Bijeljine.

Poslije ovoga, sve je jasnije da će se crne slutnje obistiniti i da će Sloga napustiti takmičenje, dok će rezultati njihova dva do sada odigrana meča (Tekstilac 0:8 i Željezničar 0:10) biti poništeni.

Čeka se zvanična odluka čelnika Saveza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC