• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mandžukić neće u Katar: Opcije Mančester i London?

Autor mondo.ba

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić odbio je da pređe iz Juventusa u katarski Al-Rajan, jer je dobio ponude da u januaru pojača redove Mančester junajteda ili Vest Hema.

Iskusni 33-godišnji napadač više nije potreban u Torinu od dolaska trenera Mauricija Sarija pa je vodio pregovore s Al-Rajanom, koji su stigli do završne faze.

Ali, italijanski mediji navode da je Mandžukić, ipak, odbio zaradu od sedam miliona evra godišnje kako bi nastavio igrati na najvišem nivou, prenosi agencija "Anadolija".

Mnogi izvori tvrde da Mandžukić ima ozbiljnu ponudu od Mančester junajteda da u januaru pređe na "Old Traford", a sada su se pojavile spekulacije da se u borbu za njegove usluge uključio i londonski Vest Hem.

Glavni adut "čekićara" je to što su mu ponudili saradnju uz garantovanu minutažu.Juventus bi se zadovoljio s obeštećenjem od deset miliona evra za iskusnog fudbalera.

Mandžukić je karijeru počeo u Marsoniji, a zatim je igrao za Zagreb, Dinamo, Volfsburg, Bajern Minhen i Atletiko Madrid iz kojeg je 2015. godine prešao u Juventus. Za "staru damu" je odigrao 162 takmičarske utakmice i postigao 44 gola. U dresu reprezentacije Hrvatske od koje se oprostio prošlog ljeta nakon osvojenog svjetskog srebra upisao je 89 nastupa uz 33 pogotka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC