• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amel Tuka i Ćiro Blažević u istom timu? Može!

Autori mondo.ba Autori Fena

Humane zvijezde BiH i Hrvatske odigraće istorijsku utakmicu u Travniku.

Prva zvanična utakmica Humanih zvijezda BiH i Hrvatske, na kojoj će nastupiti najbolji fudbaleri i poznate osobe iz javnog i društvenog života dvije zemlje, biće odigrana na stadionu "Pirota" u Travniku, saopštilo je udruženje "Pront".

Organizator ovog revijalnog susreta saopštioje je da zvanična utakmica nikad do sada nije odigrana i da će mnogi ljubitelji fudbala imati priliku vidjeti svoje idole iz mladosti.

Možda ce vas zanimati

"Mi kao organizatori potrudićemo se dovesti neke od aktuelnih fudbalskih imena, aktivne sportiste, glumce, pjevače, da dokažemo i pokažemo ljudima da je sport taj koji ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu", poručuju organizatori utakmice koja je planirana za 22. maj sljedeće godine.

Humane zvijezde BiH "Pront" predvodiće Miroslav Ćiro Blažević, a organizatori se nadaju kako će se njihovom pozivu odazvati i legende bh. sporta Elvir Bolić, Elvir Baljić, Muhamed Konjić, Vedin Musić i Amel Tuka, koji bi svojim trkom, ističu, vjerojatno bio velika prijetnja za goste iz Hrvatske.

Uz Ćiru će na klupi biti i Enis Bešlagić, koji je prošle godine učestvovao na humanitarnoj utakmici u Kiseljaku te je, navode, pokazao odlične trenerske sposobnosti i odigrao neriješeno s ekipom Humanih zvijezda.

Humane zvijezde Hrvatske predvode Dalić, Vlaović, Živković, Bičanić i Šurjak.

Kandidati za ekipu Humanih zvijezda Hrvatske su: Ivica Grnja (selektor), Zlatko Dalić, Zlatko Mateša, Goran Jurić, Boris Živković, Kruno Jurčić, Mario Stanić, Goran Vlaović, Marko Babić, Tomo Šokota, Vjeko Škrinjar, Mate Neretljak, Željko Ačkar, Vladimir Balić,Darko Čordaš, Miroslav Žitnjak, Antun Labak, Branko Stupar, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Slaven Knezović Grof, Igor Tolić, Marko Sivak, Milan Strelja, Srđan Lakić, Željko Skender, Roberto Alviz, Darko Ćutić, Jure Krstanović, Dražen Ilić, Robert Komljenović, Željko Lapec, Nikola Kristo, Dejan Pap, Nino Tušek, Anica Birać (predsjednica Savjeta udruženja), Nives Štrbad (menadžer)…

Uz sve spomenute, organizatori očekuju i još poneko zvučno ime iz obje države.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC