• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"I Barsa je željela Sensija, ali Inter je bio brži"

Autor mondo.ba

Predsjednik Sasuola otkrio da je sjajni vezista, koji ove sezone pruža odlične partije u dresu "nerazura", bio i na meti Barselone.

Predsjednik Sasuola Đovani Karnevali otkrio je da je za usluge nekadašnjeg veziste ovog tima Stefana Sensija bila zainteresovana i Barselona, ali je Inter bio uporniji i brži, te je uspio u svoje redove da dovede talentovanog fudbalera, koji je već u prvoj sezoni pokazao da će biti ogromno pojačanje za "nerazure".

"Kada sam bio u Barseloni na pregovorima oko Marlona, jedan od direktora raspitivao se za Sensija. Znali su za njega, pratili ga, ali Inter je bio brži. Dogovor, kojem je prisustvovao i Antonio Konte, brzo je postignut u petak", rekao je Karnevali za "Korijere delo Sport".

Možda će vas zanimati

 "Već sljedećeg ponedjeljka, trebalo je da imam važan sastanak sa stranim klubom...", naglasio je prvi čovjek Sasuola.

Ipak, čini se da sa "Nou Kampa" neće tako lako odustati, jer su pomno pratili mladog fudbalera u meču Lige šampiona, u kojem je Barselona slavila protiv Intera 2:1.

Iako je 24-godišnji fudbaler u Inter stigao na jednogodišnju pozajmicu, nema sumnje da su na "Đuzepe Meaci" zadovoljni njegovim partijama, te da će iskoristiti opciju da ga otkupe na kraju sezone.

U prvih sedam nastupa postigao je već tri gola, te bio jedan od najproduktivnijih fudbalera Intera upisavši i dvije asistencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC