• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mateus proziva Zvezdinog rivala: Eriksen je mnogo spor, nije on za Bajern

Autor mondo.rs

Bivši trener Partizana ima prilično jasno viđenje kvaliteta Totenhemovog Danca.

Kristijan Eriksen bi tokom 2020. godine trebalo da bude jedan od najtraženijih fudbalera, u velikoj mjeri zbog činjenice da nije obnovio saradnju sa Totenhem Hotspurom i da bi na ljeto mogao da bude slobodan igrač.

On je već dovođen u vezu sa Real Madridom i nešto manje sa Mančester junajtedom, a mediji u Njemačkoj su se pitali da li bi on mogao da bude interesantan Bajern Minhenu.

Možda će vas zanimati

Bavarci već imaju Filipea Kutinja na njegovoj poziciji, mada je on pozajmljen igrač Barselone, ali legenda minhenskog kluba misli da ne bi trebalo da gledaju u pravcu Eriksena.

Lotar Mateus vjeruje da bi Bajern trebalo da se fokusira na neke druge igrače i da Eriksen nema kvalitete za šampiona Njemačke.

"Ako nije dovoljno dobar za Totenhem, nije dovoljno dobar za Bajern. Uli Henes je takođe rekao da Bajernu nisu potrebni rezervni igrači", rekao je Mateus za njemački "Sport1".

Eriksen bi od 1. januara 2020. mogao da pregovara sa neengleskim klubovima i eventualno dogovori predugovor, ali Mateus nimalo nije ubijeđen u Danca.

"Eriksen je dobar tehničar, tipična "desetka". Ali on je mnogo spor i Niko Kovač voli brze igrače", kaže legenda Njemačke i nastavlja da obrazlaže svoje ideje.

"Za mene, Eriksen nije tip igrača koji pravi razliku na najvišem nivou. Zato bi Bajern trebalo da se fokusira na transfer Kaija Haverca sljedećeg ljeta, a još uvijek imate i Kutinja koji igra odlično."

Situacija u Totenhemu nije dobra već neko vrijeme. Pored priča da bi Eriksen mogao da napusti klub kao slobodan igrač, tu su i sve očigledniji međuljudski problemi i bilježenje loših rezultata, kao što je baš onih Bajernovih 7:2 na stadionu Totenhema.

Hoće li se loši rezultati Totenhema nastaviti, vidjećemo ovog vikenda u Premijer ligi, ali i naredne sedmice u Ligi šampiona, kada Crvena zvezda bude gostovala u Londonu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC