• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sreo se sa Zidanom! Dok Mančester čeka Liverpul, Pogba sprema odlazak?

Autor mondo.rs

Francuski vezista se susreo sa trenerom Real Madrida koji ga je ljetos želio u svom timu.

Nova transfer saga je na pomolu! Ili bar njen nastavak. Pol Pogba je bio meta Real Madrida proteklog ljeta, a sada su sumnje da će Francuz otići put Španije ponovo "podgrijane".

Iako su britanski mediji poznati po stvaranju priča "ni iz čega", ovoga puta imaju razloga za priču. Naime, Pogba i Zinedin Zidan susreli su se u Dubaiju, a tom prilikom su bili i fotografisani!

Možda će vas zanimati

Kako otkriva "Dejli miror", Pogba se sastao sa trenerom Real Madrida samo nekoliko dana prije jednog od ključnih mečeva Mančester junajteda narednog vikenda, jer se u nedjelju sastaju sa Liverpulom.

Pogba je već neko vrijeme van terena, nakon što je povrijedio nožni palac i nije u konkurenciji za taj meč, a svi ljubitelji transfer glasina biće oduševljeni ovom informacijom o njegovom susretu sa legendom svjetskog fudbala.

Nikakvih novih konkretnih informacija o prelasku Pogbe u Real Madrid nema, ali je ova fotografija dovoljan razlog mnogima da nagađaju da je jedna od tema razgovora bio i odlazak veziste u prestonicu Španije.

On je prošlog ljeta izjavio da je možda vrijeme za nove izazove, njegov kontroverzni agent Mino Rajola je jasno i glasno rekao da Pogba želi da ide, dok se iz španskih medija bliskih Realu moglo čuti da je osvajač Mundijala u Rusiji velika želja Zidana lično.

Stručnjak očigledno nije uspio da ubijedi Florentina Pereza da veliku svotu novca potroši baš na Pogbu, ali ukoliko se katastrofalni rezultati Junajteda nastave, teško bi bilo za očekivati on ostane na Old Trafordu još dugo.

Pogba je trenutno u Dubaiju gdje radi na svom oporavku u toploj klimi, dok je Zidan u UAE stigao zbog gostovanja na konferenciji o veštačkoj konferenciji u sportu.

Fotografiju Zidana i Pogbe možete da pogledate OVDJE.

Gdje ima dima...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC