• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić napustio klupu Modričana: Nemam više snage, volje, ni motiva

Autor mondo.ba

Alfa Modriča bez trenera nakon serije loših rezultata, pogotovo na gostovanjima gdje nije osvojila ni bod. Do kraja ovogodišnjeg dijela prvenstva na klupi će sjediti pomoćnici Dario Purić i Milan Petrović.

 Branko Savić nije više trener Alfa Modriče Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić
Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić

Dosadašnji šef stručnog štaba Alfa Modriče Branko Savić podnio je ostavku nezadovoljan odnosom fudbalera ovog tima prema dresu nekadašnjeg šampiona BiH.

Srpski stručnjak došao je u Modriču s namjerom da prvoligaša iz ovog grada usmjeri ka vrhu tabele, ali su Modričani poslije 10 odigranih kola daleko od pozicije koja može zadovoljiti pristalice ovog kluba.

Možda će vas zanimati

Kao koja je prelila čašu je subotnji poraz na gostovanju kod Podrinja u Janji. Iako su Savićevi izabranici imali igrača više već od 14. minuta, kada je isključen golman domaćih Boriša Bodiroga, ne da u preostalom dijelu susreta nisu uspjeli postići gol, nego su primili čak dva već do odlaska na odmor, pa su Semberiju napustili praznih šaka.

"Potrebna je šok terapija. Pokušao sam sve što je u mojoj moći, ali nije išlo. Vjerujte da ni sam više nemam snage, volje i motiva. Neću protiv igrača, ali jedan broj njih nije bio na visini očekivanja. Negdje smo gubili dobijene utakmice, ali u Janji smo potpuno podbacili", rekao je Savić, koji je obavio i razogov sa prvim čovjekom kluba Petrom Jelićem, nakon čega je odlučeno da Zrenjaninac ostane pris svojoj odluci i napusti kormilo Alfa Modriče.

Sam Jelić poručio je da će do kraja ovogodišnjeg dijela prvenstva na klupi sjediti pomoćnici Dario Purić i Milan Petrović, dok će na zimskoj pauzi uslijediti potpuna čistka.

"Gospodin Savić smatra da je bolje da se povuče, a da neko drugi pokuša nešto da ostvari. Hvala mu za za sve što je dobro i korisno uradio za modrički najpopularniji sport. Potvrdio se kao izvanredan čovjek i dobar trener. Loši rezultati idu na dušu fudbalera, a ne na njegovu dušu. Pomoćnici Dario Purić i Milan Petrović odradiće preostali period do pauze", rekao je Jelić, te najveći dio krivice za izuzetno loše rezultate svalio na fudbalere, koji ove sezone nisu uspjeli da donesu niti bod sa gostovanja.

"Slijedi remont, bar pola igrača moraće da napusti klub. Nisu zaslužili da nose dres Modriče. Ja njima želim uspjeh, ali sve je do njih. Modriča će trajati i poslije njih, i poslije mene, i poslije nas. Moramo stvoriti novi tim za proljeće. Valja zadržati prvoligaški status, pa onda vidjeti šta i kako dalje. Pravićemo novu, veliku i uspješnu modričku fudbalsku porodicu", poručio je predsjednik Modričana.

U dosadašnjih devet susreta, fudbaleri Alfa Modriče zabilježili su svega tri trijumfa, remi i čak šest poraza, od čega pet van svog stadiona i uz brčansko Jedinstvo jedina su ekipa koja se nije radovala barem bodu na strani.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC