• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO u Londonu: Kako drugačije nego - kišovito (VIDEO)

Autor Jovan Terzić

Ekspedicija Crvene zvezde doputovala u Englesku, gdje će izabranici Vladna Milojevića igrati u utorak protiv Totenhema (21.00, TV Arena Sport).

 MONDO u Londonu - kiša dočekala fudbalere Crvene zvezde Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

/Od novinara MONDA iz Londona/

Poslije skoro dva i po sata leta, oko podneva po lokalnom vremenu, avion sa novinarima, prijateljima kluba, veteranima i omladincima Crvene zvezde sletio je u Englesku, gde će prvi tim šampiona Srbije u utorak od 21.00 u Londonu igrati protiv Totenhema utakmicu 3. kola Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

 Prvotimci i članovi stručnog štaba doputovali su istovremeno drugim avionom iz Beograda, a na Ostrvu ih je dočekalo dosta drugačije vrijeme nego kod kuće.

Sa neuobičajeno visokih temperatura za ovo doba godine u Srbiji, stigli smo na uobičajene oblake i kišu u Engleskoj, uz maksimalnih 15 stepeni tokom dana, a samo pet-šest preko noći.

U takvoj klimi tokom 2013. i 2014. godine je živio Zvezdin vezista Hoze Kanjas, igrajući za Svonsi. Nije se dugo zadržao, pošto je prešao u grčki PAOK, na mnogo sličnije vremenske prilike njegovoj rodnoj Španiji, ali je stigao da upiše premijerligaške minute...

I to baš protiv rivala sa kojim će se crveno-bijeli sutra sastati.


"Idemo da se borimo, da trčimo, znamo naše mogućnosti. Borimo se za nove bodove u Ligi šampiona. Ova utakmica će biti drugačija jer Totenhem igra u jednoj od najjačih liga na svijetu. Imaju veoma brze i snažne igrače i to ih izdvaja u odnosu na druge evropske timove. Moramo da budemo svjesni toga, ne smemo da dozvolimo da gubimo lopte na sredini terena. Fokusiraćemo se na kontranapade, tu je naša šansa", rekao je Hoze Kanjas pred put u London.

Totenhem nije u naročito dobroj formi ove sezone pošto su u evidentnom padu od igranja finala Lige šampiona, tako da su u posljednjih 10 mečeva slavili tek dvaput.

Nisu dobili ni za vikend protiv "fenjeraša" Votforda (1:1), ali bilo bi ludo potcijeniti ih.

"Ne bih posebno izdvojio najboljeg fubalera, oni su zajedno fantastičan tim, jedan od najboljih na svijetu. Imaju jako dobrog trenera. Igrali su finale Lige šampiona prošle sezone tako da su jasne njihove ambicije", poručio je defanzivni vezista.

Reporter MONDA je sa Crvenom zvezdom u Londonu, tako da u toku dana i na dan meča na našem portalu možete očekivati izjave, fotografije, snimke i još mnogo toga zanimljivog.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC