• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastav Zvezde: Pavkov ili Tomane? Možda uopšte ne bude ili!

Autor Jovan Terzić

Neće biti lako Vladanu Milojeviću da izabere startnog napadača za duel sa Totenhemom, pa ko zna, možda iznenadi sa dvojicom.

/Od reportera MONDA iz Londona/

Možda zvuči pretenciozno, ali fudbaleri Crvene zvezda imaju veliku priliku da u utorak uveče protiv Totenhema upišu bod(ove) na gostovanju u Ligi šampiona.

Ako budu odigrali hrabro kao u Minhenu i koncentrisano kao protiv Olimpijakosa u Beogradu, izabranici Vladana Milojevića i te kako imaju čemu da se nadaju protiv prošlosezonskog finaliste Lige šampiona, koji je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi.

Možda će vas zanimati

Četvrtoligaš Kolčester izbacio je "pevce" iz Liga kupa boljim izvođenjem penala posle 0:0, Brajton ih je pobedio 3:0, a kada su svi očekivali reakciju, Votford je kao gost odoleo i odigrao 1:1 u gostima.

Zašto onda i crveno-beli ne bi mogli do povoljnog rezultata, što bi i remi svakako bio?

Kapiten Marko Marin sigurno će biti posebno motivisan da se pokaže strogoj engleskoj javnosti u gradu u kom svojevremeno kao član Čelsija nije ispunio očekivanja.

Milan Borjan je prošle sezone bio golman sa najviše odbrana u grupnoj fazi Lige šampiona, sakupljenih posebno na gostovanjima, i sigurno će ponovo imati dosta posla u utorak, ali videćemo hoće li igrači domaćeg tima naći način da ga matiraju.

Pročitajte kakva je pitanja dobijao i kakve odgovore davao trener Milojević večeras na "press" konferenciji na "Lejnu".

To će u mnogome zavisiti od koncentracije defanzivaca, kao i dvojice zadnjih veznih, među kojima bi mogla da bude promena.

Čini se da je Miloš Vulić dobrim partijama u poslednje vreme zaslužio mesto startera uz Kanjasa, umesto Dušana Jovančića koji nikako da podigne formu na prošlosezonski nivo.

Pored te, očekuju se još dve promene.

Jedna na krilu, druga u špicu.

Radživ van La Para još se muči da pokaže zašto je doveden, pa bi umesto njega na krilu, u startnu postavu mogao da se vrati Aleksa Vukanović.

Povreda Ričmonda Boaćija suzila je izbor Milojeviću kada je reč o centarforu, ali i pored toga neće mu biti lako da donese odluku. Tomane dobija sve veću minutažu i igra bolje, zapravo konkretnije nego po dolasku u klub, ali velike utakmice su ono što inspiriše Milana Pavkova.

Osetili su to fudbaleri Liverpula kada su, baš kao i Totenhem, bili evropski viceprvaci. U poslednjoj utakmici pred put u London, protiv Rada (3:1), Pavkov i Tomane zaigrali su u tandemu, a prvi pogodak Zvezda je postigla baš posle njihove akcije.

Doduše, tada Tomane nije iskoristio zicer na sjajno dodavanje Pavkova, ali je visoki centarfor ispravio njegu grešku i pokazao da je možda trenutno koncentrisaniji od kolege. Ima Milojević i opciju da ponovo zaigra sa obojicom od starta. Bilo bi to veliko iznenađenje, ali i pokazatelj da se u Zvezdi ne boje šanse koja im se ukazala protiv ranjenog favorita.

Videćemo u utorak šta su odlučili Vladan Milojević i njegov stručni štab.

Trenutno, čini se da su startnoj postavi Zvezde u Londonu najbliži: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Vulić - Garsija, Marin, Vukanović - Pavkov.

Da li je to prava kombinacija?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC