• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi posle pet komada brige i težak rad, igračima Totenhema slobodan dan

Autor mondo.rs

Menadžer engleskog kluba Maurisio Poketino odlučio je posle dobro odrađenog posla u Ligi šampiona da nagradi ekipu odmorom

Totenhem je u 3. kolu Lige šampiona ubedljivo savladao Crvenu zvezdu u Londonu rezultatom 5:0.

Menadžer engleskog kluba Maurisio Poketino bio je zadovoljan kako je njegov tim odradio posao pred domaćim navijačima, nakon slabijeg starta sezone.

Možda će vas zanimati

Totenhem je, prema oceni Poketina, napravio važan korak ne samo time što je osvojio tri važna boda, već i na povratku samopouzdanja.

Argentinski stručnjak napomenuo je da je to pravi put kojim njegov tim treba da nastavi, ali i istakao da nema mesta euforiji pred važne duele koje slede, od kojih je prvi protiv Liverpula u nedelju.

Ipak, odlučio je da nagradi tim za dobru partiju.

"Ostvarili smo dobar rezultat, važan, zbog samopouzdanja ekipe, ali i osvajanja tri boda. Sada treba da ostanemo mirni, da nastavimo da idemo korak po korak i budemo čvršći. Očekuje nas mnogo teških utakmica u koje moramo ući sveži, i zato će ekipa dobiti slobodan dan", naveo je Poketino posle ubedljivog trijumfa nad crveno-belima.

On se posebno zahvalio navijačima koji su bodrili Totenhem u utorak uveče u Londonu.

"Želim da im kažem hvala, jer se njihova podrška oseti. Zahvalan sam im na tome", poručio je stručnjak čije su ime navijači nekoliko puta uzvikivali sa tribina tokom meča sa Crvenom zvezdom.

"Ta ljubav je obostrana. Osećam da me vole, ali mislim da i oni treba da osete da i ja volim njih. Ali mislim da je tim uvek na prvom mestu, igrači su uvek glavni glumci i ja sam ovde kako bih pomogao klubu i njima da budu srećni, kao što je bilo i prošle sezone. Osećam još veću odgovornost i svakodnevno moram da dajem 200 odsto u svom poslu kako bismo napravili rezultat koji se očekuje od nas", rekao je menadžer Totenhema.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC