• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter "stopirao" njegov igrač na pozajmici u Parmi!

Milanski tim prokockao povratak na lidersku poziciju u Seriji A! Inter je vodio, Parma preokrenula golom i asistencijom mladog Francuza, koji je pozajmljen igrač Intera, da bi Romalu Lukaku donio samo bod na "Meaci" - 2:2 (1:2).

Inter nije iskoristio remi Juventusa da se vrati na prvo mjesto na tabeli Serije A!

A prvom remiju ove sezone, Interu su najviše "kumovali" njegovi fudbaleri - jedan na pozajmici u Parmi - Jan Karamo, koji je bio strijelac jednog i asistent kod drugog pogotka, te hrvatski vezista Marcelo Brozović, koji je kod oba gola gostiju katastrofalno pogriješio!

INTER - PARMA 2:2 (1:2)

Svjesni Juveovog kiksa u Lećeu (1:1) odnosno činjenice da ih eventualna pobjeda nad Parmom vraća na lidersku poziciju na tabeli, fudbaleri Intera su žestoko krenuli prema gostujućem golu, a do vođstva su stigli u 23. minutu.

Poslije kornera, Antonio Kandreva je šutirao, a lopta je kroz šumu nogu domaćih igrača, kao u karambolu prevarila golmana Luiđija Sepu - 1:0.

Tada se činilo da će plavo-crni lagano krenuti ka novom trijumfu, međutim, za samo sedam minuta dogodio se preokret u režiji francuskog napadača Jana Karamoa uz "malu" pomoć hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Najprije je Francuz poslije greške Brozovića u 26. minutu majstorski sa ivice kaznenog prostora pogodio mrežu Samira Handanovića za izjednačenje, a potom i četiri minuta kasnije na tacni servirao loptu Žervinju za preokret - 1:2.

I ovog puta loptu je izgubio reprezentativac Hrvatske, ali se Karamo iz poštovanja prema klubu sa "Đuzepe Meace" nije radovao pogocima.

Izabranici Antonija Kontea su početkom nastavka uspjeli da izjednače nakon što je svoj šesti ovosezonski pogodak postigao Romelu Lukaku iz drugog pokušaja. Najprije je sudija Danijele Čifi poništio gol zbog ofsajda, ali je poslije intervencije VAR-a pokazao na centar - 2:2.

"Neroazuri" su do kraja utakmice pokušavali da stignu do pobjede, sijevalo je sa svih strana ispred golmana Sepe, koji je u nekoliko navrata odlično odbranio udarce Kandreve i Lukakua. Šanse su imali i Stefan de Fraj i Sebastiano Espozito, ali se rezultat nije mijenjao.

SERIJA A - 9. KOLO

Leće - Juventus 1:1 (0:0)
/Dibala 49 pen - Mankuzu 55 pen/

Inter - Parma 2:2 (1:2)
/Kandreva 23, Lukaku 51 - Karamo 26, Žervinjo 30/

Đenova - Breša (20.45)

Nedjelja

Bolonja - Sampdorija (12.30)

Od 15.00

Atalanta - Udineze
SPAL - Napoli
Torino - Kaljari
Roma - Milan (18.00)
Fiorentina - Lacio (20.45)

Igrano u petak

Verona - Sasuolo 0:1 (0:0)
/Đuričić 49/


TABELA: Juventus (+1) 23, Inter (+1) 22, Atalanta 17, Napoli 16, Kaljari 14, Roma 13, Parma (+1) 13, Lacio 12, Fiorentina 12, Udineze 10, Torino 10, Milan 10, Sasuolo (-1) 9, Bolonja 9, Verona 9, Leće (+1) 8, Breša (-1) 7, SPAL 6, Đenova 5, Sampdorija 4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC