• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok Luka sa Sofijom uživa u Portugalu, "As" piše: Prodajte Jovića što pre!

Autor mondo.rs

Luka Jović je prošlog leta stigao iz Ajntrahta kao veliko i skupo plaćeno pojačanje Real Madrida. Srbin još nije postigao gol, ali čini se da ne brine previše zbog toga.

Luka Jović ne haje mnogo što ga neće gol u Realu i što ga je Ljubiša Tumbaković za sada "precrtao" sa spiska reprezentativaca.

Skupo plaćeni mladi napadač "kraljevskog kluba" jednostavno uživa u vezi sa Sofijom Milošević, manekenkom koju su mediji zbog emotivnih veza sa fudbalerima prozvali "selektorka".

Možda će vas zanimati

Pre Jovića, 29-godišnja manekenka zabavljala se sa Ademom Ljajićem, navodno sa Nemanjom Radonjićem, teniserom Viktorom Troickim, spajali su je i sa Damirom Džumhurom, a takođe i sa Filipom Živojinovićem.

Luka i Sofija više ne kriju da su u vezi, a klupko njihove otkrivene tajne počeo je da se odmotava onog trenutka kada je po medijima počelo da se spekuliše zbog čega nije pozvan u reprezentaciju.

Ovih dana borave u Portugalu, što nisu krili kada su objavili fotografije na Instagram profilima. Sofija se prva pohvalila da je boravila u Sintri u blizini Lisabona, što možete videti OVDE, a onda je i Luka objavio fotografiju na svom profilu.

U Španiji su navijači Reala ljuti zbog neefikasnosti Jovića, od koga su se očekivali golovi, a on se za tri meseca još nije upisao. Iz tog razloga su ga novinari već proglasili jednim od najvećih promašaja u istoriji Reala.

Madridski "As" je i u utorak osuo paljbu po nekadašnjem igraču Crvene zvezde.

"Balkanski napadač ne uspeva da ubedi Zinedina Zidana da mu da više minuta. Loše partije su jedan od razloga zbog kojih igrači fantazija prodaju ranije odabrane igrače, a naravno i povrede su tu bitne. Međutim, ovaj napadač Reala ne koristi mnogo Zidanu, a i kada je na terenu - ne pruža ono što se od njega očekuje, niti igra kako je to činio prošle sezone. Njegova vrednost pada od početka prvenstva, pa je bolje da ga prodate što pre, nego kasnije, kada vrednost još više padne", stoji između ostalog u tekstu o Joviću.

Mondo podkast Sve u 16, gost: Ilija Stolica.
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC