• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi problem za Vranješa, poruka Karleuši ga skupo koštala!

Autor mondo.ba

Defanzivac AEK-a suspendovan zbog poruke koju je uputio Jeleni Karleuši. Kažnjen i “balkanski klan” zbog partijanja.

 Ognjen Vranješ kazna AEK-a zbog poruke Jeleni Karleuši i rođendanske žurke Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ognjen Vranješ ponovo je u centru pažnje poslije derbija Olimpijakosa i AEK-a u kojem su navijači crveno-bijelih provocirali nekadašnjeg reprezentativca BIH.

Fanovi Olimpijakosa provocirali su Vranješa okačivši zastavu na kojoj su on i Jelena Karleuša, aludirajući na njihovu aferu.

Možda će vas zanimati

 Fudbaler AEK-a uzvratio je porukom na instagramu u kojoj je vrijeđao Karleušu, a to se nije svidjelo čelnicima atinskog kluba, koji su mu zamjerili i previše opuštenu rođendansku žurku, pišu mediji u Grčkoj.

Vranješ je prošle sedmice proslavio svoj 30. rođendan, a među brojnim zvanicama bio je “balkanski klan”, Hrvat Livaja, Šabanadžović iz BiH, kao i srpski igrači Deletić i Krstičić.

Kako navode grčki mediji, žurka se malo otela kontroli pa su fudbaleri AEK-a pjevali goli do pasa i skandirali protiv najvećeg rivala, Olimpijakosa.

Dio atmosfere objavljivali su na društvenim mrežama i to je bila kap koja je prelila čašu kod gazde kluba Dimitrisa Selanaidisa.

Iako se Vranješ izvinio za poruku na Instagramu, koju je i uklonio, kažnjen je suspenzijom na mjesec dana, dok su njegovi saigrači bolje prošli.

Livaja, Šabanadžović, Deletić i Krtičić kažnjeni su sap o 5.000 evra, a gazda kluba održao je svima lekciju o ponašanju.

“Mogu da podnesem poraze. Ono što ne mogu da podnesem je da neko krši disciplinu i narušava naš ugled. Ovaj klub od osnivanja drži do visokih moralnih principa i to niko ne smije da ugrožava, Klub vas je prihvatio s mnogo ljubavi i trebali biste da budete zahvalni što nosite njegov dres i što ga predstavljate. Vi ste uzori djeci koja vas prate na društvenim mrežama i takve objave neću da kontrolišem”, poručio je Selanaidis igračima.

Vranješu ovo nije prvi put problem u AEK-u, pošto je u januaru prošle godine odstranjen s jednog treninga nakon svađe sa tadašnjim trenerom Manolom Himenezom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC