• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o rotiranju: Želim sistem u kom će svako znati koja mu je uloga

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde objasnio zašto je ponovo napravio nekoliko promena u timu.

 Zvezda-TSC-3-1-Vladan-Milojevic-VIDEO Izvor: MN PRESS

Postalo je već uobičajeno da Vladan Milojević menja veliki broj igrača kada Crvena zvezda igra utakmice Superlige u odnosu na Ligu šampiona, a tako je bilo i ove srede.

U kombinovanom sastavu, crveno-beli su savladali TSC 3:1 i dodatno se učvrstili na prvom mestu tabele.

Možda će vas zanimati

"Znali smo kroz pripremu utakmice šta možemo da očekujemo od TSC-a. Oni igraju sjajno, konstantni su, imaju svoju filozofiju i videlo se danas koliko su bili agresivni, u pozitivnom smislu. Video se pečat mog kolege Saba, pokušavali su da iskoriste brzinu njihovih igrača i konstantno su tražili prostor iza leđa naše odbrane. Malo smo se i plašili toga, jer kada smo domaćini, očekuje se da igramo visok presing, što su oni u teoriji mogli da iskoriste. Dobro smo odigrali i zasluženo pobedili. Zamerka je ono što nam se stalno dešava kod rezultata 2:0, kada smo umesto da privedemo utakmicu kraju - primili gol. Ušli smo u nervozu, ali već kod trećeg pogotka je pitanje pobednika bilo rešeno", rekao je Milojević i dodao:


"Imamo neke padove u toku utakmice, ali to je očekivano, jer konstantno rotiramo. Danas je pet novih igrača nastupalo i u takvoj situaciji nema kontinuiteta, ali to je moja filozofija, da napravim sistem u kom će svaki fudbaler znati koja je njegova uloga. Još jednom bih pohvalio TSC i mog kolegu Saba. Veoma su pozitivan primer za srpski fudbal".

Ovaj put se Mohamed El Fardu Ben nije upisao u strelce, ali je odlično sarađivao sa Markom Marinom i bio među boljim igračima svog tima.

"Svi znaju šta mislim o Benu. Nema potrebe da pričam koliko nam znači i koliko je važan za Crvenu zvezdu. Drago mi je što dobro igra i nadam se da će tako i da nastavi. Nažalost ne možemo da računamo na njega u Ligi šampiona i veoma mi je žao zbog toga", podsetio je Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC