• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čukarički se ne šali; pao je Partizan!

Autor mondo.rs

U "tvrdoj" utakmici na Banovom brdu, domaći su kaznili sve greške u timu Partizana i u posljednjem minutu stigli do vrijedne pobjede.

 Superliga Srbije - Čukarički - Partizan 2-1 Izvor: MN PRESS

Čukarički je imao za cilj da pokaže da nisu slučajno na drugom mjestu Superlige i u tome su i uspjeli. U utakmici koja nije obilovala velikim brojem utakmica, uspeli su da iskoriste ono što im se pružalo i tako stignu do "skalpa".

ČUKARIČKI - PARTIZAN 2:1

/Šapić 16, Stojanović 90 - Ivanović 70/

Možda će vas zanimati

 Ekipa Save Miloševića nijednog trenutka tokom utakmice nije djelovala kao onaj tim koji je učinio da se Mančester junajted čitavo poluvreme brani, a posao im je u velikoj mjeri otežala disciplinovana igra Čukaričkog.

"Brđani" su poveli golom Stefana Šapića, 202 centimetra visokog štopera, iskoristivši nešto slabiju igru Partizana kod prekida. Još nekoliko puta su domaći pretili iz takvih situacija, ali je vjerovatno i najbolju šansu u prvom poluvremenu imao Umar Sadik.

Napadač Partizana je šutirao pored gola iz jedine šanse koju je imao pred sobom, da bi do poluvremena Čukarički uspostavio ritam meča koji je njima odgovarao.

Crno-bijeli su se mučili sa kreiranjem, Čukarički je znao kako da neutralizuje i Sumu i Takumu Asana, pa su upravo Gvinejac i Japanac u nastavku prvi napustili igru.

Đorđe Ivanović je u nastavku poslije samo desetak minuta na terenu uspio da izjednači sjajnim udarcem sa distance, a činilo se kao da je to i jedini način da se "razbije" čvrsta odbrana Partizana.

Upravo je Ivanović u finišu mogao da postigne i drugi gol, ali ono što nisu uspjeli gosti, jesu domaći, pa je Stojanović u 90. minutu "prelomio" rezultat u svoju korist.

Čukarički je pokazao i hrabrost i usmerenost na cilj. Pri rezultatu 1:1 su svjesno čuvali neriješen rezultat, nisu pokušavali da srljaju, ali kada su dobili priliku da učine nešto više pred golom gostiju, oni su to i učinili.

To je i glavni utisak utakmice, kao i njihovih čitavih sezona. Čukarički je cijele sezone bio vrlo efektan, osvojivši 32 boda sa samo 19 postignutih golova, dok je Partizan i u ovom susretu "patio" od neiskorišćenih prilika, ono malo što su stvorili na Banovom brdu.

SUPERLIGA, 14. KOLO:

Čukarički - Partizan 2:1 (1:0)
/Šapić 16, Stojanović 90 - Ivanović 70/

Radnički - Radnik 0:2 (0:1)
/Georgiev 45+3, Makarić 83/

Crvena zvezda - TSC (18 - TV Arena sport 1)
Javor - Proleter (18)
Mladost - Napredak (18)
Spartak - Mačva (18)
Vojvodina - Inđija (18)
Voždovac - Rad (18).

TABELA: Crvena zvezda (-2) 33, Čukarički 32, Vojvodina 27, Partizan 26, TSC 25, Radnički (+1) 25, Voždovac 21, Mladost 18, Proleter 16, Spartak 15, Radnik (-1) 14, Javor 13, Napredak 12, Inđija 7, Rad 7, Mačva 3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC