• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković za MONDO: Zaslužena pobjeda nad Borcem, moglo je i ubjedljivije!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Rudar Prijedora Igor Janković prezadovoljan je izdanjem svojih izabranika u derbiju Krajine protiv banjalučkog Borca (3:1) i plasmana u četvrtfinale Kupa Republike Srpske.

 Igor Janković izjava nakon Rudar Prijedor - Borac 3:1, Kup RS Izvor: MONDO

Prijedorski "rudari" su u srijedu u posljednjoj utakmici osmine finala Kupa RS savladali Borac iz Banjaluke, iako su gosti prvi stigli do prednosti pogotkom Vladimira Volkova iz jedanaesterca.

Međutim, izabranici Igora Jankovića, koji je u trenerskoj karijeri vodio i Banjalučane, uspjeli su do poluvremena da preokrenu rezultat golovima Ognjena Jaćimovića i mladog Danila Marmata, da bi u nastavku "ovjerili" pobjedu pogotkom Nemanje Pekije.

Možda će vas zanimati

"Bila je ovo dobra utakmica. Borac je poveo, mada smo mi bili bolji rival tokom cijelog susreta. Igrali smo možda najbolju utakmicu u ovoj polusezoni i zasluženo pobijedili. Na kraju, ovo nam mnogo znači i daje 'vjetar u leđa' za nastavak Prve lige Republike Srpske. Kad bi ovako igrali u prvenstvu, ne bi bilo upitno da li zaslužujemo plasman u Premijer ligu BiH, jer smo danas dokazali da se možemo nositi s timovima iz bh.elite i da zaslužujemo da igramo najviši rang. U svakom slučaju ovo je bila zaslužena pobjeda, moglo je biti čak i ubjedljivije jer smo propustili još nekoliko odličnih prilika", izjavio je Janković našem portalu.

Prijedorčani će u narednoj rundi najmasovnijeg takmičenja Srpske igrati protiv bijeljinskog Radnika, branioca trofeja, a u ostalim utakmicama sastaju se Slaven i Krupa, Drina će igrati protiv Zvijezde 09, a Velež iz Nevesinja protiv Tekstilca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC