• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se Marinu igra, za Zvezdu nema zime - Savladan i TSC

Autor mondo.rs

Kapiten crveno-bijelih raspoložen u 12. superligaškoj pobjedi ove sezone.

 Superliga - Crvena zvezda - TSC 3:1 (2:0). Izvor: MN PRESS

Držao se debitant iz Bačke Topole u prvih devet kola, međutim, uslijedio je pad. U posljednje četiri utakmice TSC ima tri poraza i remi.

Ove srijede, ekipa Zoltana Saba poražena je u Beogradu, na stadionu "Rajko Mitić":

Crvena zvezda - TSC 3:1 (2:0).

Još jednom smo vidjeli da kada je Marko Marin raspoložen, za crveno-bijele nema prepreka u srpskom prvenstvu.

Kapiten Zvezdinog tima učestvovao je u akcijama kod sva tri pogotka! Prvo je iz prekida asistirao Tomaneu u 3. minutu, zatim je u 44. izdržao nalet protivničkog igrača i odložio loptu za Marka Gobeljića, poslije čijeg centaršuta je Srđan Grabež skrenuo loptu iza leđa svog golmana.

Marinu ide dio zasluga i za treći gol, kada je u 78. minutu lijepo uočio Žandera na lijevoj strani i omogućio Brazilcu da se asistencijom za Veljka Simića iskupi zbog prethodno postignutog autogola.

Bilo je to u 63. minutu, kada je Žander "zakucao" loptu iza leđa Zorana Popovića i vratio neizvjesnost u meč, ali ona nije potrajala.

Crveno-bijeli su brzo dodali gas i stigli do sigurne pobjede.

Gosti su se uprkos porazu predstavili u vrlo dobrom svjetlu. Nisu se opredijelili za "bunker", već su se trudili da napadaju i igraju fudbal, međutim, kvalitet je na strani crveno-bijelih, iako je Vladan Milojević ponovo "promiješao" sastav.

Zvezdin trener u ovoj utakmici nije mogao da računa na povrijeđenog Ričmonda Boaćija, a van stroja bili su i Milan Rodić i Milan Borjan.

CRVENA ZVEZDA: Popović - Gobeljić (74. Gajić), Degenek, Milunović, Žander - Petrović, Vulić - Vukanović (55. Simić), Marin, Ben - Tomane (69. Pavkov).

TSC: Filipović - Varga, Skopljak, Grabež, Babić - Tomanović, Tumbasević (80. Galić), Milićević (59. Rovčanin), Duronjić - Lukić (80. Živković), Silađi.

Sudija: Jovan Šegrt.

Ovo je bio drugi međusobni duel Zvezde i TSC-a, pošto su se prošle sezone sastali u osmini finala Kupa, kada su crveno-bijeli slavili 4:1, takođe kod kuće.

Današnja utakmica igrana je na 20 godina od ubistva Aleksandra Radovića, navijača Crvene zvezde koji je usmrćen raketom ispaljenom sa južne tribine Partizanovog stadiona tokom 113. "vječitog derbija".

Delije ga nisu zaboravile...

Izvor: MN PRESS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC