• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžer Galaksija želi da zadrži Zlatana: "On je jedinstven!"

Denis te Klese, generalni menadžer Galaksija, izjavio je da planira da razgovara sa Zlatanom o njegovoj budućnosti, s ciljem da ga zadrži u klubu.

Slavni švedski napadač bh. korijena Zlatan Ibrahimović bi mogao produžiti saradnju s Los Anđeles Galaksijem, iako se posljednjih sedmica mnogo pisalo o tome da bi uskoro mogao da promijeni sredinu.

Denis te Klese, generalni menadžer Galaksija, izjavio je da planira da razgovara sa Zlatanom o njegovoj budućnosti, s ciljem da ga zadrži u klubu.

Možda će vas zanimati

''Moj plan sa Zlatanom, a poznajem ga već duže vrijeme, jeste da sjednem sa njim nakon što se malo smire stvari i procijenim šta je dobro za njega, njegovu porodicu, njegovu fizičku spremnost ali i za nas", rekao je Te Klese za "ESPN Deportes".

Istakao je da svi dobro znaju da je Ibrahimović veliki igrač, napominjući da se radi o, kako je rekao, jedinstvenom liku.

"Mislim da nam je ove godine mnogo pomogao, to je očigledno, sa brojem postignutih golova, u čemu je bio vrlo impresivan", rekao je Te Klese, dodajući da će s Ibrahimovićem razgovarati vjerovatno već naredne sedmice.

Ibrahimoviću krajem decembra ističe ugovor s Los Anđeles Galaksijem, a neki mediji već sada tvrde da bi mogao preći u drugi klub, a moguć je i povratak u Evropu.

Italijanski mediji su prethodnih dana pisali da bi se Ibrahimović mogao vratiti u Italiju. Italijani tvrde da bi se 38-godišnji Ibrahimović mogao vratiti u Inter već u januaru.

U sjajnoj karijeri, Ibra je igrao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari sen Žermen, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi.

U ovu ekipu je stigao 2018. godine, a od tada je za američki tim upisao 56 nastupa i postigao 52 gola.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC