• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović nahvalio Partizan pred derbi: Sve osim poraza će biti uspjeh...

Autor mondo.rs

"Naravno, s obzirom na to da smo treći na tabeli, ja kao trener tamo idem sa mnogo samopouzdanja, a isto tako moraju da razmišljaju i moji igrači", poručio je trener Nenad Lalatović pred prvi duel sa Partizanom ove sezone.

 Nenad-Lalatovic-pred-Partizan-Vojvodina-subota-14-casova-Sve-osim-poraza-je-uspjeh-VIDE Izvor: MN PRESS

Svaki duel timova Nenada Lalatović protiv Partizana izaziva posebnu pažnju!

Tako će sigurno biti i ove subote kada u Humsku (14 časova, TV Arena Sport 1) bude došla Vojvodina. Lalatović od jula ponovo vodi "staru damu", i to odlično, pošto su trenutno trećeplasirani tim prvenstva, mada mladi trener ima zamjerke na igre svog tima u posljednje vrijeme...

Možda će vas zanimati

Razlog za to leži u činjenici da je ekipa u oktobru pala u energiji, usljed velikog broja mečeva i nekompletnih priprema, pa su tako došli remiji sa Javorom (2:2) i Čukom (0:0).

Pred derbi 15. kola Superlige između Partizana i Vojvodine, ujedno prvi ove sezone, Lalatović je kazao da će njegova ekipa morati dosta bolje od meča sa Inđijom (1:0) koju su savladali golom sa jedanaesterca Nemanje Nikolića.

"Mislim da Vojvodina mora mnogo bolje, pogotovo u odnosu na ono što je prikazala na posljednje dvije utakmice. Igrači imaju taj neki pritisak da moraju da pobijede kod kuće, iako pobjede treba da budu nešto normalno kad je Vojvodina u pitanju, dok na strani igramo mnogo bolje i rasterećenije. Igračima sam i sada rekao da ne razumijem zašto sami sebi prave takav pritisak, kad su treći na tabeli", kazao je Nenad Lalatović na konferenciji za medije poslije utakmice.

Ispričao je da je fudbalerima kazao da je nezadovoljan i da ga brine što sa igračem više nisu stvorili dovoljno šansi. Posebno kada iza ugla čeka Partizan...

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

"Partizan apsolutno ima jako kvalitetan tim. Možda ima neki problem kada igra na strani, ali kod kuće igra jako dobro i kvalitetno, što smo mogli da vidimo i protiv jednog Mančestera".

Nenad Lalatović je kao trener najviše puta u karijeri i igrao protiv Partizana. Ima šest pobjeda, pet remija i devet poraza. U prvom mandatu kao trener Voše ima dvije pobede, remi i poraz.

"Očekuje nas jako težak meč, ali mi tu nemamo šta da izgubimo. Idemo tamo da se razigravamo i svaki rezultat osim poraza biće uspjeh za nas. Naravno, s obzirom na to da smo treći na tabeli, ja kao trener tamo idem sa mnogo samopouzdanja, a isto tako moraju da razmišljaju i moji igrači", napomenuo je Lalatović i kazao da na jesen očekuje još dva-tri pojačanja.

Meč u Humskoj pomjeren je za 14 časova, a zbog toga je Firma najavila bojkot.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC