• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević prekinuo ćutanje: Jesam bio ljut, nisam hteo da odem!

Autor mondo.rs

Partizanov trener objasnio svoj gest posle utakmice protiv Čukaričkog.

 Savo-Milosevic-nije-hteo-da-daje-izjave-pa-se-izvinio-Nisam-hteo-da-odem-jesam-bio-ljut Izvor: MN PRESS

Neposredno posle poraza na Banovom brdu, šef struke crno-belih Savo Milošević nije hteo da govori za TV Arena sport, a ni za ostale medije, jer nije dao izjavu na terenu, a nije se pojavio ni na konferenciji za novinare.

Dva dana kasnije, u najavi subotnjeg meča protiv Vojvodine u Humskoj (14 časova, TV Arena sport), on je govorio o svojim postupcima na Brdu.

"Nije tačno da sam želeo da odem. Tačno je da sam bio ljut, izuzetno. Nisam se pojavio na konferenciji za štampu i to je moja greška. Dugujem izvinjenje svim medijima. Nemam opravdanje osim da se vremenom skupljaju razne stvari i kod mene, kao kod svih drugih. To je bila moja reakcija, iznutra. Nije bila primerena i nemam opravdanje. Ako možete - opraštajte, ako ne - sudite".

Na konstataciju da mu je tada ipak bilo preče ribanje ekipe, Milošević se nadovezao rečima:

"Da, bilo je preče ali nije još završeno".

Upitan za velike oscilacije u nastupima svog tima u Evropi i Superligi, Partizanov trener govorio je o problemu sa dužinom "rostera", ali i o voljnom momentu igrača, kojim nije zadovoljan.

"Zaključak stručnog štaba je da broj igrača nije dovoljan da igramo na istom nivou u domaćoj ligi i Evropi. Ovo ne govorim kao opravdanje, već kao činjenicu. To nas nikako ne opravdava, jer je isuviše velika razlika između onoga što igramo u Evropi i u ligi".

"To je osnovi i realan faktor - da postoji ogromna fizička potrošnja i da je nemoguće nadoknađivati je konstantno. To delom razumem, ali ima i nešto što se zove psihološki aspekt, a psihologija i psihološki umor jesu s jedne strane minus, ali to može da se delimično prevaziđe pravim pristupom i voljnim momentom. To je nešto što mi smeta. Ne samo u ovoj poslednjoj utakmici. Voljnim momentom može mnogo toga da se nadoknadi. To ćemo morati da nadoknadimo", dodao je on.

Uskoro opširnije...


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC