• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I kapiten Evertona ga tešio: "Son je divan momak, još plače u svlačionici"

Autor mondo.rs

Dele Ali stao je u zaštitu svog saigrača koji jasno nije želeo da povredi Gomeša...

Portugalski vezista Andre Gomeš nalazi se u bolnici pošto je na utakmici protiv Totenhema (1:1) doživeo težku povredu - prelom noge ili zgloba, a koliko je ozbiljna situacija postalo je jasno u trenutku kada se Hjung-Min Son uhvatio za glavu i počeo da jeca.

Južnokorejac je startovao sa leđa, nije to bio jak start, ali je usmerio Gomeša "pod" Orijea, nakon čega je vezisti noga ostala iskrivljena i desio se prelom...

Užasna scena na "Gudisonu" značila je i direktan crveni karton za Sona, koji sigurno u tom trenutku nije ni razmišljao o kazni, nego o užasnoj povredi svog kolege koju će pamtiti ceo život. Videlo se odmah da mu je teško, saigrači su pokušali da ga smire, a još gore mu je bilo kada se "osamio" u svlačionici i verovatno vrteo "film u glavi" nekoliko puta.

Zašto je bio tako neoprezan? Na tom delu terena?

"Upravo sam bio u svlačionici i Son je potpuno slomljen, u suzama je, iako ovo nije njegova krivica", rekao je Dele Ali strelac vodećeg gola za Totenhem.

"Rekao sam već mnogo puta da je Son jedna od najboljih osoba koje sam ikada sreo u životu i nikada ne bi želeo da uradi tako nešto namerno. Ako ste videli njegovu reakciju, nije mogao da podigne glavu, toliko je plakao...".

Maurisio Poketino je dodao da mu ceo klub želi brz oporavak i da su takve stvari važnije od fudbala, a posebno se zahvalio kapitenu Evertona.

"Šejmus Kolman je zajedno sa igračima Evertona došao u svlačionicu da uteši Sona. Svaka čast na tom potezu", kazao je Argentinac koji je ponovo pod pritiskom pošto je njegova ekipa upisala samo bod pošto je Čenk Tosun postavio konačan rezultat u 98. minutu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC