• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI jedva čekaju nedelju i Enfild, ali Klop još NE: Odgovorio je Gvardioli!

Izvor MONDO/Beta

Biće to veliki spektakl, o kojem menadžer Liverpula još ne želi da razmišlja.

Dva dana posle turbulentne, dramatične pobede na gostovanju Aston Vili, menadžer Liverpul Jirgen Klop insistira na tome da njegov tim ne razmišlja o sledećem kolu i utakmici protiv Mančester sitija u nedelju (17.30).

Dobro je poznato koliko će taj meč biti važan u borbi za titulu i koliku bi Liverpul mogao da stekne prednost ako pobedi, jer u ovom trenutku "beži" braniocu titule šest bodova.

Možda će vas zanimati

 Međutim, dok priprema tim za utakmicu protiv Genka u Ligi šampiona, Nemac ističe da uopšte ne razmišlja o derbiju protiv "građana".

"Ne razmišljam o Sitiju, to ne moram ni da govorim momcima. Priča koju su oni ispisali u poslednje tri godine je moguća samo zato što se fokusiramo samo na sledeću utakmicu", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

"Imamo velike ambicije u Ligi šampiona. Moramo dati 100 odsto da bismo osvojili tri boda. Zbog ljudi na Enfildu, moramo biti fokusirani samo na meč protiv Genka. Uopšte ne sumnjam u svoje igrače", dodao je on.

Klop je na današnjoj konferenciji za novinare odgovorio i treneru Sitija Pepu Gvardioli koji je nakon utakmice Aston Vile i Liverpula optužio napadača "crvenih" Sadia Manea da simulira.

"Ne znam je on mogao da zna šta se desilo na našem meču tako brzo posle utakmice. Mane nije folirant. Pao je u jednom trenutku na meču sa Vilom, ali bilo je kontakta. Siguran sam 100 posto da bi, da se nešto tako dogodilo Sitiju, oni tražili penal", rekao je Klop.

"Nisam raspoložen da razgovaram o Sitiju, želim da pričam o Genku", dodao je trener Liverpula.

Liverpul je u prethodnom kolu pobedio Genk u gostima sa 4:1, ali je Klop istakao da poštuje belgijski tim koji je trenutno poslednji na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.

"Grupa je i dalje otvorena. oni i dalje mogu da obezbede Ligu Evropa. Moramo ih poštovati", rekao je Klop.

Utakmica četvrtog kola Grupe E između Liverpula i Genka igra se u utorak od 21.00 na Enfildu, uz prenos na TV Arena sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC