• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ni u Mančesteru neće odustati ideje: Igraćemo NAPADAČKI!

Autor mondo.rs

Iskusni prvotimci Partizana, Vladimir Stojković i Bibras Natho, puni samopouzdanja putuju u Mančester i sa željom da se Junajtedu revanširaju za nezasluženi poraz iz Beograda.

 Stojković i Natho pred Mančester junajted - Partizan - Igraćemo napadački Izvor: Mondo/ Goran

Meč između Partizana i Mančester junajteda, koji će u četvrtak biti odigran na Old Trafordu u 4. kolu Lige Evrope, privlači veliku pažnju, ne samo domaće javnosti i one naklonjene "crvenim đavolima", već i kod UEFA.

Evropska fudbalska unija (UEFA) poslala je TV ekipu u Beograd kako bi najavila duel rivala iz polufinala Kupa evropskih šampiona iz 1966. godine. Tada je "parni valjak" prošao u finale. Međutim, za više od pola veka mnogo toga se promenilo…

Možda će vas zanimati


Da li je Partizan spreman da se Junajtedu revanšira za poraz iz Humske (0:1) od pre desetak dana? Igrači srpskog osvajača Kupa, Vladimir Stojković i Bibras Natho, smatraju da jeste.

"Eto, dešava se u fudbalu da ne pobedi uvek bolji tim", osvrnuo se golman Partizana na prvu duel, u kojem je njegova ekipa nadigrala Engleze, ali nije imala dovoljno sreće da barem bod osvoji.

"Verovatno će doći trenuci kad ćemo se suočiti s boljim od sebe, ali to je takmičenje i najbolji način da se razvijamo i napredujemo. Nemamo strah ni od koga. Samo želimo da nastavimo da rastemo", rekao je Stojković koga su navijači na Ostrvu upoznali dok je branio boje Vigana i Notingem foresta.

Golman Partizana hvali i atmosferu među igračima Partizana.

"Otkako je šef stigao, ambijent je sjajan. Svi momci su srećni i zadovoljni, vidi se da je u timu porodična atmosfera, što se prenosi na igru. Ni u jednom drugom klubu nisam osetio takvu povezanost kao ovde, na treninzima i sastancima, u svakom momentu…"

Bibras Natho je za kratko vreme oduševio navijače Partizana, koji u njemu vide vođu na terenu i pokretačku snagu u napadu. Izraelac smatra da su crno-beli spremni za velika dela u Ligi Evrope.

"Idemo u Mančester da igramo našu igru, da budemo maksimalno koncentrisani. Svi igrači moraju da bude svesni, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji do sada. Znam koliko svi želimo da nastavimo s dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu", poručio je Natho.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC