• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazna zbog crvenog kartona: ''Boginja'' bez Iličića na naredna dva meča

Autor mondo.ba

Danas je zasjedala Disciplinska komisija FS Italije

U jednom od derbija 11. kola Kalča, igranom proteklog vikenda, snage su u Bergamu Atalanta i Kaljari, a razloga za euforiju imale su gostujuće pristalice, s obzirom da su njihovi ljubimci ponovili uspjeh iz prethodne dvije sezone upisavši trijumf nad ovogodišnjim učesnikom Lige šampiona.

Osim po pobjedi tima sa Sardinije, ovaj meč ostaće upamćen i po nesportskom potezu slovenačkog internacionalca u taboru ''boginje'' Josipa Iličića, koji je u finišu prvog poluvremena napravio ''medvjeđu uslugu'' svom timu.

Možda će vas zanimati

Pri rezultatu 0:1 i u trenucima kad je jedan od nosilaca igre Atalante Papu Gomez pogodio prečku, Iličić je saigrače ostavio na cjedilu. Naime, ofanzivac rođen u Prijedoru je, malo je reći bespotrebno, poslije jednog duela, van granica terena udario Haralamposa Lukojanisa, te mu je djelilac pravde Rozario Abiso pokazao put u svlačionicu.

Odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Italije, koja je zasjedala danas, Iličić će propustiti DVIJE naredne utakmice svog tima u Seriji A – protiv Sampdorije, koja je sinoć u derbiju dna tabele savladala SPAL, i Juventusa.

Takođe, jedna od odluka italijanskih fudbalskih ''disciplinaca'' ticala se i meča Verona – Breša, gdje su domaće pristalice na rasnoj osnovi vrijeđale člana gostujuće ekipe Marija Balotelija. Shodno ovom incidentu, jedan sektor gdje se inače nalaze tifozi Verone biće zatvoren na prvoj sljedećoj domaćoj utakmici – protiv Fiorentine 24. novembra.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC