• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Krunić: Fali nam samopouzdanja, treba nam jedan veliki ''skalp''!

Autor mondo.ba

Nekadašnji član fočanske Sutjeske, Donjeg Srema, Verone i Empolija se u duelu sa Lacijom prvi put našao u startnoj postavi Milana

Ipak, ovaj ligaški duel dugo će pamtiti bh. fudbaler Rade Krunić, koji je ljetos pojačao tabor tima sa San Sira nakon što je prethodno četiri godine nosio dres Empolija.

Možda će vas zanimati

Naime, vezista rođen u Foči, koji je od početka sezone imao problema sa povredama, dva puta je dobio priliku kao rezerva, a protiv Rimljana se prvi put našao u startnoj postavi.

''Osjećam se mnogo bolje kad je u pitanju moja fizička sprema. Stanje je bilo zadovoljavajuće i ranije, ali nije bilo na maksimalnom nivou, nisam bio na željenih 100 posto'', rekao je Krunić, dotakavši se i trenerske promjene u Milanu u dosadašnjem toku sezone.

Podsjetimo, zbog serije loših rezultata otkaz je uručen Marku Đampaolu, a na njegovo mjesto postavljen je Stefano Pioli, koji je ekipu, do sada, vodio na četiri utakmice (pobjeda, remi i dva poraza).

''Žao mi je Đampaola, kojem je bilo potrebno više vremena kako bi primijenio svoj način rada. Sa Piolijem smo fokusiraniji i posvećeniji. Pružamo dobre partije, ali to nije ispraćeno rezultatima. Odigrali smo dobro protiv Lacija i pokazali da smo na pravom putu. Nije nam lako kad vidimo da smo neke stvari uradili kako treba, ali da to nije propraćeno rezultatom. Međutim, moramo da ostanemo jedinstveni i mirni i nadam se da će pobjede uskoro doći.''

A prva naredna prepreka na tom putu nije mogla da bude teža – ''rosoneri'' će gostovati trenutnom vladaru fudbalskih terena u Italiji i osmostrukom uzastopnom šampionu Juventusu, koji i sada, nakon 11 kola, drži lidersku poziciju.

''Najbolji su tim u ligi i najteži rival kojem treba da se suprotstavite. Međuti, mi moramo da trijumfujemo na jednom meču kao što je ovaj da bismo preokrenuli tok stvari. Nedostaje nam samopouzdanja, a možemo da ga steknemo ukoliko upišemo trijumf nad rivalom iz samog vrha tabele. Znamo da možemo bolje nego što smo pokazali u prethodnim mečevima i da možemo da slavimo u Torinu'', rekao je Krunić.

U ovaj meč Milan ulazi sa dvanaeste pozicije, uz 13 bodova i čak šest poraza u prvih 11 utakmica.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mirko

Dobar si coek Rade, al nisi ti za Milana. Jadan je i Milan kad je spao na tebe.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC